hur många kalorier är ett kg De 6 bästa köksavtalen på Amazon just nu

hur många kalorier är ett kilo De 6 bästa köksavtalen på Amazon just nu

tillgång ingår inte eftersom det är ett duplikat av primär tillgång

Våra redaktörer granskar och rekommenderar produkter som hjälper dig att köpa de saker du behöver. Om du gör ett köp genom att klicka på en av våra länkar kan vi tjäna en liten andel av intäkterna. Våra plockningar och åsikter är dock oberoende av USA Todays pressrum och eventuella incitament för företag.

Jag började mitt nya år som mest och gjorde en lista med resolutioner. Men i år håller jag faktiskt fast vid mina mål, i huvudsak för att jag fokuserade på resolutioner som skulle vara roliga, som att lära mig att laga mat och förbereda fler måltider för mig själv. Jag vet att de flesta har använt dem för alltid, men bättre sent än aldrig.

Om du vill förbereda mer läckra (eller hälsosamma!) Måltider och godis för dig själv år 2018, är denna lista med köksaffärer på Amazon för dig. Det finns något för alla typer av köksbehov på denna lista. Glad shopping, matlagning och mat!

1. Den bästa budgeten långsam spis

När vintern träffar är allt jag längtar efter hjärtliga soppor från min crockpot. Att ha en bra långsam spis i ditt kök är ett måste, speciellt om du är lat som mig själv och fruktar matlagning efter att du har kommit hem från jobbet. Den här långsamkokten i Hamilton Beach gör det även lätt att laga mat ännu mer med den medföljande termometern för att säkerställa att maten aldrig är överkokt, vilket är anledningen till att det är vår favorit överkomliga modell av alla olika alternativ vi har testat. Det har även möjlighet att automatiskt byta från matlagning till varmt läge om du fastnar på kontoret eller i trafik som kommer hem.

Få Hamilton Beach Set n ‘Glöm Slow Cooker för $ 38 och spara $ 12

2. En NutriBullet uppsättning för smoothies och protein skakningar

Oavsett om du vill gå ner i vikt eller få muskler (eller båda!), Kan proteinskakningar hjälpa dig med att komma dit. Mina lämpliga vänner berättar att Nutribullet är en av deras favoriter, särskilt med lockfästet, så att de kan ta sina färska smoothies att gå. Denna uppsättning kommer med 2 stora koppar så att du kan göra före och efter träningshake eller göra frukost smoothies för dig och din signifikanta andra. Dessutom kan NutriBullet komma till nytta för andra köksuppdrag som att göra nötsmör. , vi har bara sett den här uppsättningen för detta pris på Black Friday.

Få NutriBullet Pro 13-styckssatsen för $ 79,99 och spara $ 20

3. Den bästa singeln serverar espressomaskin

Okej, så det här kanske inte hjälper dig med matlagning, men har du någonsin varit i en caf Italien? Behandla dinselfto nästa bästa sak, som skulle vara Nespresso Citiz-espressomaskinen av DeLonghi. För dem som älskar smaken av en stark espresso på morgonen, som jag själv, kommer Nespresso Citiz perfekt att mata dina italienska esque vanor. Det har vunnit vårt Editors Choice Award för den bästa single serve espressomaskinen i år för sin konsekventa kvalitet, hastighet (en espresso på 25 sekunder, farligt!
hur många kalorier är ett kg De 6 bästa köksavtalen på Amazon just nu
) Och en mängd olika smakkapslar. Vanligtvis kommer Nespresso Citiz att sätta dig tillbaka en brant $ 250, men just nu är det till salu för $ 174. Bottoms up!

Få Nespresso Citiz för $ 174 och spara $ 76

4. Den bästa kockens kniv under $ 50

Jag använder min kocks kniv varje dag för att laga mat och det är därför jag inte har något emot att investera i ett bra blad. Jag är ingen professionell (självklart), men när jag måste hugga lök, vill jag skära dem så fort som möjligt innan mina ögonbollar läcker in i myingredients. Efter att ha testat 15 olika kockknivar hittade vi den här prisvärda kockens kniv kan hålla koll på högre ände modeller som vanligtvis går från $ 80 till över 100 dollar. Victorinox kostar vanligtvis under $ 50, och just nu är det bara $ 32. Vår köksexpert fann att kniven kände lite lite billigt först, Men när hon använde det raderades hennes bekymmer. Det var inte bara tillräckligt skarpt för att ta itu med nästan alla test, men det var balanserat och bekvämt.

Få Victorinox 8 tums kockens kniv för 31,89 dollar och spara $ 13

5. En rörelse sensor tvål dispenser

Om du tenderar att laga fjäderfän så ofta som jag gör, är du bekant med kampen att sprida oönskade bakterier runt köket. Även om denna vara är överkomligt, finns det en 5% kupong som är tillämplig på kassan, vilket betyder att du kan göra en match för denna köksbytesväxlare för nästan $ 20. Smarta kycklinghänder är borta!

Få Glamfields tvål dispenser (rostfritt stål) för $ 23 och spara 5% med en kupong

6. Den bästa sous vide-cirkulatorn

Om en av dina 2018-upplösningar ska laga mer och skära på takeout kommer sous vide vara din bästa vän, speciellt med den bästa cirkulatorn vi någonsin har testat på försäljning för $ 101, en tredjedel från den vanliga $ 150. Anova gör Det bästa jobbet att hålla temperaturen exakt var du vill ha perfekt matlagad mat varje gång. Den använder även Bluetooth för att ansluta till telefonen, så du kan hålla koll på din mat utan att sväva över kaminen. WiFi-versionen, vanligtvis $ 200 , säljs också för $ 144.

Våra erbjudandensexpert, en självutnämnd nybörjare i köket, var skeptisk till sous vide först, men köpte en på löftet om perfekt kokta kött med varje användning. Hon rapporterar att hon var ‘flabbergasted’ vid sin första måltid med Anova. Allt man behöver göra är att sätta en biff i en plastpåse med några oljor och örter, släpp den i vattnet, använd en app för att ställa in temperatur och tid och vänta. Även för de som inte är bäst med matlagning kommer sous videcirkulatorer att få dig att känna dig som en 5-stjärnig kock.
hur många kalorier är ett kg De 6 bästa köksavtalen på Amazon just nu