hur man går ner i vikt David Grant redo för ‘The Ultimate Fighter’ finalen

middag under 500 kcal David Grant redo för ‘The Ultimate Fighter’ finalen

Efter mer än 20 säsonger av Ultimate Fighter har en gemensam händelse sett ett antal kämpar på tv-serierna med långa löpande verkligheter, lämnar gränserna för Las Vegas där showen tapas och migrerar till träningsplatserna för de tränare som mentorerades dem.

Ultimate Fighter är också utformad för att ge blandade kampsporter möjligheter att träna bland de bästa av de bästa i hopp om att slåss in i Ultimate Fighting Championship.

Jessamyn Duke hittar sig i båda dessa situationer. Därför, när vissa ser tillbaka negativt på sin tid på samspel i ett hus med andra fighters, avskilda från omvärlden, finner Duke sig själv i motsatt ljus.

visste hur bra erfarenheten var när jag var där, sa Duke. förbättrade mig som en person; det förbättrade mig som en fighter. Hela mitt liv förändrats det gjorde ingenting annat än bra saker för mig. på Fox Sports 1 från Mandalay Bay Events Center i Las Vegas.

Duke, tillsammans med nära vän och kvinna MMA-pionjär Shayna Baszler och bantamvikt-finalist Davey Grant, har alla nyligen trätt på Glendale Fighting Club under Edmond Tarverdyan. Alla tre var medlemmar av Team Rousey på showen, som innehöll Glendale utbildade UFC kvinnor bantamweight mästare Ronda Rousey och archrival Miesha Tate, som kommer att utmana för titeln den 28 december. På lördag kommer Grant (8 1) möta Team Tate Chris Holdsworth (4 0) i finalen (135 pund) men Team Rousey Jessica Rakoczy (1 3, 1 ingen tävling) kommer att möta Julianna Pena (4 2) i kvinnornas finale.

varit lysande, sade Grant, 27, av hans tid, som ungefär varit de senaste veckorna, säger att han arbetar på Glendale Fighting Club. har ett riktigt bra gym pågår här. Det hjälpte verkligen [mig]. Det var en välsignelse.

bara erbjöd allting, sa Duke of Rousey, som erbjöd Duke ett ställe att bo, en Range Rover att köra och ett gym att träna på. var nästan overkligt; Det sätt på vilket hon bryr sig om oss är sällsynt.

en ganska cool sak Hon öppnade bokstavligen bara upp allt. Det perfekt. Vi har alla samma mål och scheman. Bokstavligen har jag en världsmästare med mig varje dag. Det har varit fantastiskt för mig.

mycket, alla på Team Rousey, vi var som en familj, sa Duke. typ av raster Ronda hjärta att få oss att slåss. Det är vår plikt att göra den största kampen möjlig. Det är vår plikt att Ronda och till fansen.

Jag trodde att vi skulle behöva slåss i början [av Ultimate Fighter sa Duke, som trodde att hon och Morgan skulle tävla i säsongens preliminära runda där en seger behövs för att få tillgång till Ultimate Fighter House och att verkligen vara en del av säsongen. trodde vi skulle behöva slåss för att komma in i huset, ha de två långa brudarna kämpa ut det så det kunde bara vara en. Duke besegrade Laura Howarth via triangelkolvinsändning i första omgången, medan Morgan fick en första omgång teknisk knockout av Bethany Marshall. Båda var sedan utarbetade på Team Rousey.

Båda skulle förlora i kvartfinalen omgången, trots att deras slagsmål var drastiskt annorlunda. Morgan lämnades av Sarah Moras i första omgången av deras match, medan Duke var en del av en episk tre runde donnybrook med Raquel Pennington som vann snart glömt.

Duke kom ut i fel slutet av ett beslut, men kampen har stått som det bästa av säsongen och en som många tror kommer att stå som ett kännetecken för Ultimate Fighters första säsong med kvinnliga fighters.

verkligen är typ av bittersweet, sa Duke. tror att det alltid kommer att sticka ut, men det stämmer att komma ihåg i fel ände av det.

Jag hoppas är att komma ihåg mig för hjärtat och hållfastheten som jag visade. Jag hoppas att fans kommer att vilja titta på mig igen på grund av det.

Duke går in i UFCs ottekant vid 5 fot 11,
hur man går ner i vikt David Grant redo för 'The Ultimate Fighter' finalen
och ser ut att skära ner den högre Morgan, som vid 6 1 presenterar hertigen med nyheten mot en högre motståndare, men Morgan kommer säkert inte att njuta av den höga fördel hon brukar .

kommer att ha en liten räckvidd, men bara en liten fördel, säger Duke, som kommer att vara hörn av Tarverdyan, assistent Andy Dermenjian och Baszler, som enligt uppgift skadades men kommer att slåss i UFC 2014.

Morgan har vunnit båda sina professionella slagsmål genom beslut och har gjort sin professionella debut i juni 2012 efter att ha gått 2 0 i amatörsrankarna med ett par andra runda stopp, vilket också kom tidigare 2012.

I detta avseende är Duke den mer erfarna konkurrenten. Hon gick 5 2 i en amatörställning som började i oktober 2010 och alla tre av hennes professionella slagsmål har kommit under alla kvinnornas Invicta Fighting Championships-baner.

Hennes två pro vinner kom via stopp, medan hennes sista match var ursprungligen en knockout förlust för Miriam Nakamoto den 5 april, men blev senare omkastad till en ingen tävling, eftersom Nakamoto levererade ett par knästrejker, men den andra kom illegalt när Duke hade båda knäna på duken.

Att gå in, hertig, som skryter med en muay thailändsk och jiu jitsu bakgrund, är försiktig med hennes ord som hon ville ha ingen del av respektlöshet Morgan, men höll på att hon också var säker på alla aspekter. Och i hennes träning efter showen tror Morgan att se en väldigt förändrad fighter.

100% annorlunda än jag var på showen, sa Duke.

Grant går in i showen efter att ha avslutat Danny Martinez med en andra omgång armbar inlämning för att komma in i huset innan han skickade Louis Fisette i andra omgången av kvartfinalen. I semifinalerna avancerade dock Grant via förverkande, eftersom Team Rousey lagkamrat Anthony Guttierez misslyckades med att lägga ner sig. Händelsen störde särskilt Grant, som ville vinna sig in i finalen.

ville inte vara känd för alltid som killen som kom till finalen genom att förverka, sa Grant.

Ändå har Grant visat sig vara mycket formidabel hittills i sin karriär, eftersom hans 8 1-märke har kommit med åtta raka segrar genom stopp, med sju som kommer genom inlämning via kvävning.

Tänk där många sätt att jag kunde vinna detta, sade Grant, som kommer att vara hörn av Tarverdyan tillsammans med medlemmar i hans vanliga läger från hans hemland England, där han tidigare kämpade för alla sina anfall.

Holdsworth sprang genom sina motståndare på att besegra Fisette (som återvände som ersättningsskada) via första omgången och sedan skicka in Chris Beal och Michael Wooten i första omgången.

Så, när slutandet av Ultimate Fighter 18 kommer på lördag är det förhoppningsvis bara början för gillar som Grant and Duke.

Jag började, det var inte ens ett alternativ, sade Duke att slåss i UFC, som de första kvinnorna kämpade i organisationen var till februari, då Rousey besegrade Liz Carmouche. som en dröm, det var inget jag kunde lägga i mitt huvud.
hur man går ner i vikt David Grant redo för 'The Ultimate Fighter' finalen