isbergssallad kalorier De 10 typerna av löpare

banta med ägg De 10 typerna av löpare

Varje vecka spenderar nästan två miljoner människor minst 30 minuter för att hålla sig i form. Siffrorna är uppe över 75 000 under de senaste sex månaderna, säger Sport England.

Den klassiska klubblöparen Catherine Jones, från Altrincham, gjorde ingen idrott i skolan och började springa för 25 12 år sedan. Hon använder klubbarna för att motivera henne att träna och täcker 16 miles i veckan. Personliga bests 5km i 22.22, 10km i 45.32, halvmarathon på 1hr 42mins, med målet att slå detta nästa mars.

Det som började som en joggning för att hålla sig i form har nu blivit en viktig del av mitt liv och jag körde 150 mil över Atacama-öknen [i Sydamerika] med min man för vår smekmånad.

Jag sprang igenom båda mina graviditeter och försöker för närvarande att återvända till lämpligheten efter att ha barn. Stödet från mina medarbetarklubbar har varit fantastiskt och det finns gott om kvinnor där det finns bra exempel på hur det är möjligt att inkludera körning i familjelivet.

Helt enkelt skulle jag inte kunna motivera mig att träna så svårt om jag sprang själv det är bra att ha andra att driva dig med. I detta skede känns det bara som en prestation att bara komma ut ur huset till startlinjen för en tävling men mina tider förbättras verkligen igen.

Jag har faktiskt brutit både mina 5km och 10km personliga bästsäljare, eftersom jag har barn, så kanske det är så att sömnberövning ger dig mer uthållighet.

Viktminskning runnerMathew Warr, från Yeovil, började för 11 månader sedan. Körs tre till fem gånger i veckan och täcker 20 till 30 miles, inklusive 10 på en söndag. Träning körs på tom mage, med en måltid efteråt. Personlig bästa 5km i 25.32, 10km i 56.03 och halvmaraton i 1.59.52.

För mig började springa som ett sätt att flytta några pund. Jag har inte din klassiska ‘löpare’ s kroppsbyggnad ‘. Jag är bara en vanlig bloke som gillar en öl och en takeaway och när jag började springa brukade jag vara väldigt självmedveten.

Men jag insåg snart att det inte spelar någon roll hur jag ser, eller hur fort jag kör, är jag ännu snabbare än de på baksidan, i sina bilar eller på soffan.

Min konkurrenskraftiga natur började skina igenom och jag ville snart slå mina tider. Sedan satte jag mina sevärdheter på avstånd och vecka för vecka, månad för månad, känslan av prestation och personlig tillfredsställelse körde mig helt enkelt för att jag skulle vilja springa vidare och snabbare. Under en period av månader gick löpning från chore, att utmana, till glädje,
isbergssallad kalorier De 10 typerna av löpare
till passion.

De saker jag älskar om att springa är att det är gratis allt du behöver är ett par shorts, T-shirt och tränare du kan springa var som helst och överallt, det är helt inkluderat och är ett bra sätt att tillbringa tid med vänner och familj.

Min första halvmaraton kördes för Macmillan Cancer Support, som hjälpte min bror genom sin Hodgkins lymfombehandling som jag höjde över 500.

Nu finansierar jag inte så mycket av en utmaning för mig längre och jag tror inte att jag har rätt att fråga folk för pengar att göra något jag redan tycker om.

UltrarunnerRory Coleman, från Cardiff, började springa för 20 år sedan. Körar i genomsnitt 60 miles i veckan inklusive en eller två maraton och täckt 196 miles en vecka 2013. Förbereder sig med ‘god hälsosam oförädlad mat’. Personlig bästa maraton i 3 timmar 24 minuter.

Jag bestämde mig inte för att köra hundratals maraton, sätta nio Guinness World Records och köra Marathon des Sables [en 150 mil ras genom Sahara] 10 gånger.

Jag gick bara en kort stund den 5 januari 1994 för att hjälpa mig att gå ner i vikt när jag slutade röka och dricka. Det visade sig vara en fantastisk livsförvandling och när jag blev snyggare och lättare blev mina träningsleder längre och jag undrade hur långt jag kunde springa.

London Marathon 1995 gav ett lämpligt mål eftersom det alltid varit någonting jag hade varit avskräckt av, men aldrig tillräckligt passande för att tänka på att springa.

Jag njöt av det så mycket jag körde en annan maraton nästa helg och jag har kollat ​​marathoner mest helger sedan dess.

Långdistanslöpning ger mig en enorm känsla av tillfredsställelse och jag gör nu mitt levande lärande andra människor av alla förmågor hur man kör och uppnå sina drömmar.

Det är så positivt att göra och jag har varit på några fantastiska platser och träffat otroliga människor genom åren. Min dröm är nu att slutföra mitt 1000-marathon och fortsätta springa så länge jag kan.

Den humörförstärkande runnerLaura Williams, från Birmingham, går upp till tre miles tre eller fyra gånger i veckan. Förbereder med en banan eller gröt. Personligt bäst ‘för tidigt att säga, men träning för nästa år s Birmingham halvmaraton’.

Rewind till jul 2011. Jag stod på min systers skala för att se en svimlande 15,5 kg (97,5 kg).

Jag var uppblåst och desperat deprimerad, i konstant fysisk smärta och kunde knappt gå. Jag såg oändliga läkare och blev slutligen diagnostiserad med fibromyalgi. Några år tidigare hade jag diagnostiserats med snabb cyklisk bipolär sjukdom, så jag hade redan en hel del medicinering. Kombinera de två och ibland var jag som en zombie.

Följande september arbete som en engelsk lärare avdelningschef blev väldigt stressande och jag gjorde 15 timmars dagar, äter skräpmat, lider av sömnlöshet och hade inte varit i gymmet i veckor. Min vikt gick upp till en mardröm 14: a 8 lb 92.5kg).

I slutet av september bestämde jag mig för att gå ner från mitt jobb, eftersom stressen hade en enorm inverkan på min mentala hälsa. Med en förbättring i min sinnesstämning återvände jag till gymmet.

Jag har fortfarande inte tappat någon vikt, men jag har börjat känna lite montör och mycket mer positiv. Jag kör nu ute och kan bara göra 20 minuter solid innan jag måste ‘gå / springa’.

Jag är i början av min löpande resa och jag känner mig helt ur mitt djup. Hittills har det varit ganska smärtsamt och jag måste ständigt bibehålla mig för att faktiskt komma ut och göra det, men när jag gör det, älskar jag det bizart.
isbergssallad kalorier De 10 typerna av löpare