snabb viktnedgång De 39 bästa hälso- och fitnessapplikationerna från 2016

viktminskning tabletter De 39 bästa hälso- och fitnessapplikationerna från 2016

Vi spenderar för mycket tid på att stirra på våra telefoner fråga fotgängare som vi nästan går in på dagligen. Om du rullar genom din Newsfeed eller sveper rätt var olympiska sporter tar vi definitivt hem en medalj. Men i verkligheten är de enda sakerna som blir träning i båda fallen våra tummar. Att inte säga att din telefon kan hjälpa dig att leda ett hälsosammare, lyckligare liv. Du behöver bara veta rätt appar att ladda ner.

Innan du faller ner kaninhålet som är appbutiken, kolla in vår lista över de bästa hälso- och fitnessapparna. Vi testade hundratals innan vi drog ner den till 39 som är värda att kolla in. (Vissa är upprepningar från förra årslistan, men det finns också många nybörjare.)

Vi har alla ögonblick när vi behöver råd om relationer. Vi vänder ofta till vänner, men ibland är det bäst att ringa i de stora pistolerna. Det är när Relationup kommer till räddning. Appen låter dig text med en av de kvalificerade, ordinerade relationerna, och det är billigare än att gå till terapi. Rådgivare är tillgängliga 24/7 för att hjälpa dig med allt som oroar dig, från en uppdelning till frågor om ett andra datum till familjen drama. Din första konversation är gratis och de kostar $ 12 per 15 minuter därefter. (Gratis med tillval i app köp, iOS)

Nästa gång du har ett akut medicinsk problem (borde jag vara orolig för detta utslag?), Fråga doktor Google. Vänd dig till HealthTap istället. Appen skickar din fråga till sitt nätverk av läkare, och en kommer att svara på dig inom några timmar. HealthTap kommer också med ett bibliotek med information om vanliga sjukdomar, så du kan vara bättre att upptäcka symtom och välja den bästa lösningen. Och om du letar efter ännu mer omsorg kan du välja det primära medlemskapet ($ 99 per månad), vilket gör att du kan obegränsad video och text chatta med läkare. (Gratis med i köp av appar, iOS och Android)
snabb viktnedgång De 39 bästa hälso- och fitnessapplikationerna från 2016