träning för viktnedgång De 7 mest uppenbart skrämmande plastikkirurgiska förfarandena

gå ner 5 kilo på en vecka De 7 mest uppenbart skrämmande plastikkirurgiska förfarandena

Sidoeffekt? Dina öron kommer att vara jävla spetsiga! Biverkningen är vad den viktigaste effekten blir 30 år efter att du har förlorat allt intresse för de saker som fick dig att få spetsiga öron. Bildar du det? Du är 50 år gammal, intervjuar för ett jobb hos en bilhandlare ? Och du har jävla elva öron?

‘Och så sa din farfar pal Jerry’ Det ‘är jättebra, du kommer att se ut som Spock!’ Och det är därför som farfar inte kan få jobb idag. ‘

Inte bara gör folk det här, men här är det galen: Vissa människor är födda med spetsiga öron, och eftersom deras föräldrar faktiskt älskar sitt barn är problemet kirurgiskt fixerat medan de fortfarande är spädbarn och immun mot ringen om ringarna . Så vid örat pekar, spenderar folk pengar för att få sin lokala tatuering och piercing artist ge dem vad som uppgår till en sällsynt fosterskada.

Det är rätt, en tatuering eller piercing artist. Öronpekning betraktas som en ‘pseudokirurgi’, så det utförs vanligtvis inte av läkare, utan i stället av ‘kroppsmodrar’ som Steve Haworth, som i allmänhet krediteras med att uppfinna proceduren . Ibland injiceras fett också i vokal ackord. En läkare tar till och med kadaver hud och injicerar det i halsen!

Damn rakt de gör. När det gäller röstlyftan gör den våldsamma namnet Dr. Peak Woo det som normalt som botox. Och om du är den typ som tror att injicera botulism i din furrowed panna är normalt, antar vi att det är.

Den artikeln som vi kopplade till ovan hävdar att P Woo utför ett zombiehudinjektionsförfarande per vecka. Och det var under 2004. Fem år senare är det ganska säkert att det är ännu mer blomstrande nu. Det eller kadaverinsprutningen gjorde en patient till en ravenös zombie som åt honom. Det verkar vara mer komplicerat än att bara hacka den förbannade sakmen, men vår medicinska licens återkallades för många år sedan, så vi kunde ha fel. Men allvarligt, vad händer med tån när du tar benet? Flörar det bara i vind och skit? frågar igen.

Så varför gör de det? Brace dig själv:

Det är så moderiktiga smala skor passar bättre.

Vi förtjänar verkligen inte att överleva som en art.

Att döma av det otaliga antalet webbplatser som förtjänar djupet av mikropigmentering, gör de säkert. Medan det har sina fördelar (i fall av pigmentförlust eller alopeci), är några av de andra föreslagna användningarna bara löjliga. Här är några exempel på den här listan över de 10 bästa orsakerna till mikropigmentering:

Bekvämlighet: Spara upp till 100 timmar per år i sminkapplikation!

Utomhus: Det kan vara svårt att hantera sminkapplikationer om du spenderar mycket tid i vildmarken!

Tja nu när de säger det så säljs vi!

Efter bara sju dagar kan enbart en vätska endast leda till håravfall, svimning, gallsten och koma. Comas! Läs det igen långsamt om det behövs. Denna flytande diet varar under en hel månad. Din kropp kommer att gå ner i vikt, men inte all kroppsvikt som förloras är fet. För de som inte vet mycket om näring, kommer de högsta kvalitetsproteinerna i form av fast mat. När din kropp inte får det nödvändiga proteinet blir skit riktigt. Din kropp går alla John Dillinger på sig själv och kommer att råna protein från varhelst det kan få det, vanligtvis från muskler och organvävnad.

Detta kan leda till andra dåliga saker, inte minst av att din kropp äter sin egen muskel- och organvävnad. Åh, och den vikten du förlorade? Det mesta kommer snart tillbaka när du återintroducerar läckra ryggbiffar i din kost.

Eh, till skillnad från de andra sakerna på listan, är den här diskutabel. Enligt denna artikel, tar tungan patch ‘Kalifornien med storm tio människor har det.’ Medan 10 personer kan kvalificera sig som en bra utgångspunkt för en anständig storlek kult, gör det verkligen inte en plastikkirurgi. Det finns dock ett förfarande. Vad är det? Djurägare har inte märkt någon förändring i deras husdjurs uppförande efter att ha snippats? Tja, älskling, djurägare, det är ett riktigt tillstånd. De som uppfann Neuticles upptäckte det! Och de vann den prestigefyllda IG Nobel Peace Prize för sitt arbete. Deras hemsida säger så, kommer att spendera 45,4 miljarder dollar på sina husdjur. över 100 länder i världen som inte gör så mycket pengar på ett år. En av de största trenderna som har hämtat ånga under de senaste åren är PET-plastikkirurgi. När det gäller neutiklar går verksamheten så bra att de faktiskt erbjuder pretendbollar i flera olika storlekar och texturer. Det betyder att det finns människor där ute som väljer prostetiska husdjurstestiklar baserat på vilken man de tror kommer att känna sig bättre i sina husdjurssäckar.

Vi vet vad du frågar: ‘Vad händer om jag vill ge min kattkatt gigantiska tennisboll storlek på nötter för min egen nöje?’ Svaret är att det inte kan skada att fråga!
träning för viktnedgång De 7 mest uppenbart skrämmande plastikkirurgiska förfarandena