vad ska man göra för att gå ner i vikt Davis kandidat till Allegany County Board of Education

ner i vikt Davis kandidat till Allegany County Board of Education

Bill Davis är en 1969-examen från biskop Walsh High School. Han deltog i Allegany Community College och fick en kandidatexamen i vetenskapsgrad i utbildning från Frostburg State College i 1974. Efter att ha utfört som en substitutionslärare för Allegany County Public Schools och därefter som fulltidslärare vid St Mary’s School i Cumberland, Bill anlände i Förenta staterna Armé 1976 och flyttade till El Paso, Texas, som tjänstgjorde som materialleverantör med 3: e Armored Cavalry Regiment i Fort Bliss, Texas.

Vid sin ärade ansvarsfrihet från armén 1979 användes han igen sin examen från Frostburg State för att erhålla Texas lärarutbildning och lärde sig skolan i El Paso. 1985 avslutade Bill sin mästare i utbildningsexamen i vägledning och rådgivning vid University of Texas i El Paso och antog en ställning som vägledare med 53 000 studenter Ysleta Independent School District i El Paso. Erfarenhet med Ysleta inkluderade rådgivning på Desertaire Elementary, Dolphin Terrace Elementary, Parkland Elementary, Parkland Middle and Parkland gymnasier.

Skyldigheter som skolprövningskoordinator och koordinator för engelska som andra språkprogram gav värdefull inblick i vad som utvecklades rikstäckande med statlig testning, migrerande utbildning, federala mandat för program som inget barn kvar och nu gemensamt kärnplan.

Efter att ha accepterat en position med Kent County Public Schools på Maryland Eastern Shore 1991 blev Bill Galena Middle Schools vägledare. År 1992 fick han status som nationell styrelsestyrd rådgivare som han behåller till idag.

Att se ett stort behov av att studenterna fokuserar i klassen och inte distraheras med peerproblem och mobbning lärde Bill obevekligt lösningsorienterad konfliktlösning och anti-mobbning i och utanför klassrummet. År 2003 blev Bill en certifierad co parenting instruktör för domstolarna och undervisade co parenting klasser för Kent County Circuit Court fram till 2012. Dessa klasser är utformade för att förhindra inhemska problem och fysiskt och emotionellt missbruk av barn utnyttja bättre kommunikationsförmåga inom familjer av separation och äktenskapsskillnad.

År 2005 gick Bill tillbaka till de halliga salarna från nu Frostburg State University och mottog 2006 sin Maryland State Certification: School Administrator I II. År 2008 gick Bill tillbaka och flyttade tillbaka till hans älskade Western Maryland Mountains med honom allt som han har lärt sig inom och utanför dem. Han frågar nu sina medväljare av Allegany County för möjligheten att företräda dem och dela med sig av hans insikter i ett samverkande, kollegialt, proaktivt forum som medlem i Allegany County Board of Education och främjare av livslångt lärande.

ArtiklarDump lastbilschaufför dödad i Garrett crashLooking Back 1953: CIA doser män med LSD på Deep Creek LakeArtisan American bistroöppning i Manhattan buildingWoman kritiskt brändes när elektrisk filt ignitesErly Saturday rollover stänger körfält av stad spanHistoric samling av stadens bilder tillgängliga onlineUPDATE: Gunfire rapporteras på Arch, Tredje gatorna i CumberlandPolice: Kvinna drar kniv, sprayar nio med pepparspray vid city businessChamps! Polis arresterare i South End skjutningsincident
vad ska man göra för att gå ner i vikt Davis kandidat till Allegany County Board of Education