viktnedgång snabbt De 4 bästa erbjudandenen på Amazon just nu

recept för en vecka De 4 bästa erbjudandenen på Amazon just nu

Våra redaktörer granskar och rekommenderar produkter som hjälper dig att köpa de saker du behöver. Om du gör ett köp genom att klicka på en av våra länkar kan vi tjäna en liten andel av intäkterna. Våra plockningar och åsikter är dock oberoende av USAs nyhetsrum och eventuella incitament för företag.

Om du själv lovade att 2018 skulle vara året du tar hand om din hälsa, kanske du är intresserad av några av Amazonas bästa erbjudanden. Om du vill äta bättre, gå ner i vikt, bygga muskler eller bli mer aktiv, det finns verktyg som kan hjälpa och de ‘återförsäljning just nu också.

Oavsett om du vill gå ner i vikt eller få muskler (eller båda!), Kan protein skakningar hjälpa dig att komma dit. Alla jag någonsin vet som äger en NutriBullet älskar det. Denna uppsättning kommer med 2 stora koppar så att du kan göra före och efter träningshake eller göra frukost smoothies för dig och din signifikanta andra. Plus, NutriBullet kan komma till nytta för andra köksuppdrag som att göra nötsmör. Hittills har vi bara sett denna set för detta pris på Black Friday.

Få NutriBullet Pro 13-styckssatsen för $ 79,99 och spara $ 20

2. En kocks kniv för att göra måltidsprep flyga genom

Att laga mat hemma är ett bra sätt att äta hälsosammare och spara pengar, men att hugga dina ingredienser med en tråkig kniv kan ta det roliga ut ur det. Den 1 bästsäljande 8 tums Victorinox kockens kniv är det bästa prisvärda alternativet vi har testat, och det har mer än 5 700 positiva recensioner med ett 4,7 stjärnor. Med en lätt europeisk stålklinga skarp och stark nog att skära igenom nästan alla livsmedel, säljs den här mångsidiga kniven vanligen för omkring 45 dollar, vilket gör det till en utmärkt tid att välja en upp för ditt kök.

Få Victorinox Fibrox Pro 8 tums kockens kniv för 34,46 dollar och spara 10 dollar

3. Musik du kan flytta till när (och vart) du behöver det

Oavsett om du poundar trottoaren, registrerar dig för ett gym medlemskap som du verkligen kommer att använda i år, eller omvandla ditt hemkontor till ett hem gym, behöver du musik du kan flytta till. Amazon Music Unlimited ger dig inte bara tillgång till miljontals spår kommersiellt gratis, men du kan ladda ner dem för att lyssna offline. Det är perfekt för utomhusrutter eller vandringar där du kanske inte får den bästa mottagningen. Efter den tre månaders introduktionsperioden hoppas kostnaden upp till $ 7,99 / månad för Prime-medlemmar eller $ 9,99 / månad om du inte har Prime.

Få 3 månaders Amazon Music Unlimited för $ 0.99

4. En löpband som är lättare att komma till än gymmet

tillgång ingår inte eftersom det är ett duplikat av primär tillgång

Om du har försökt gym innan men vanan bara inte har fastnat, kanske en del av problemet är resetiden. Att komma upp till träning kan vara svårt nog, men när du måste gå, ta bussen eller köra till gymmet, lägger den till ytterligare en hinder för att övervinna för träningen. Att ha egen löpband tar bort det som hindrar och ger dig en mindre ursäkt för att hoppa över träningen.

Den här NordicTrack kostar vanligtvis 600 kronor, men du kan spara 25% just nu och dra nytta av gratis expertmontering. Verkligen kostar det mindre än ett genomsnittligt år av gym medlemskap avgifter. Den innehåller 20 inbyggda träningar, maximalt 10 procent lutning och möjligheten att ansluta din telefon eller MP3-spelare direkt till maskinen för att enkelt navigera i dina träningslistor.
viktnedgång snabbt De 4 bästa erbjudandenen på Amazon just nu