bli smal på 4 veckor City tittar på sätt att minska Edmonton

gå ner i vikt träning City tittar på sätt att minska Edmonton

Staden ser på att vidta åtgärder för att bidra till att minska en 18 procent downtown Edmonton kontor ledighet som kanske inte återgår till en balanserad nivå fram till minst 2030.

Lediga jobb har vuxit i mer än två år och kan nå 30 procent år 2020, delvis på grund av att tornen går upp nära Rogers Place kommer att skapa mycket mer utrymme än att centrum normalt absorberar, enligt material som planeras diskuteras tisdag av kommunfullmäktige.

Betydande lediga platser inkluderar byggnaden i Montreal i 10199 101 St., nästan tomt bortsett från bankverksamheten och HSBC Bank Placera ett block norr, uppräknat som två tredjedelar obebodda.

industrins struktur förändras,
bli smal på 4 veckor City tittar på sätt att minska Edmonton
där traditionella energitjänstbaserade företag inte kommer att vara tillväxtmotor i ekonomin, säger en rapport från Edmonton Economic Development Corp. och tillade att det utan åtgärd kommer att nå en 10 procent generell vakansgrad ta mer än 15 år.

företag och företag som innoverar med ny teknik, kommer att skapa mycket av efterfrågan på kontorsutrymme de närmaste åren. tjänstemän rekommenderar att hjälpa Edmonton Building Owners och Managers Association (BOMA) inrätta en arbetsgrupp för att undersöka värdet av att konvertera kontorsbyggnader till bostäder eller utbildning och stödja en webbplats som matchar korta hyresgäster och hyresvärdare.

De betraktar också effekterna av att styra att framtida kontorslokaler som inte krävs för ett visst område ligger i centrum.

BOMA: s president Percy Woods sa fredagen att lediga platser vid banken i Montreal och HSBC-byggnaderna är så dystra som de verkar eftersom båda såldes i år för att ägarna planerar stora förändringar.

Han tog en positiv inställning till vakansgraden och sa att det skulle göra det möjligt för hyresvärdar att modernisera äldre torn och hyresgäster att hitta bättre kontor eller minska mängden utrymme de behöver.

Det finns också två eller tre företag i förorterna som har odlat sina platser och tittar på att flytta i centrum, sa han.

kan antingen dra in våra huvuden och säga är det värsta som har hänt oss sedan 1980-talet eller säger kan vi hantera detta? han sa.

1990-talet hade vi en hel del byggnader som kom ner, vilket var positivt snarare än att ha dem ombord. När du kommer till 17 18 procent (ledighet),
bli smal på 4 veckor City tittar på sätt att minska Edmonton
är det sista som du vill se att styrelser går upp på byggnader.