gå ner 5 kilo på en vecka Colorado College hockey coach Mike Haviland s stora viktminskning

gå ner fem kilo Colorado College hockey coach Mike Haviland s stora viktminskning

Under 2009, när han var assistent coach med Chicago Blackhawks, hängde Colorado College hockey coach Mike Haviland ut med några gymnasiekompisar, när de började ställa frågan, vem har vunnit mest efter skolan? Havi trodde att det var han, tills han hoppade på en skala.

‘När jag kom på skalan och såg det numret jag sa, det var någon annan, det var jag och jag var så rädd att jag inte trodde att jag trodde att jag var 305, även när jag vägde den.’

Havi gjorde några livsstilsförändringar, började kosta, snurrade upp sina skor och började träna, ‘Bara titta på vad jag åt Jag blev av med öl Jag hade mer öl. Jag blev av med läsken som var något som jag var en diet Koks kille troligen på matchdagen kanske fyra eller fem på en dag. ‘

Istället för fem dietkoksar en dag började han träna fem dagar i veckan. ‘Jag fick berätta för dig att jag förlorade 30 pund i den månaden från att bara göra det om en månad.’

Han förlorade så mycket tyngd hans garderob passade honom längre: ‘Mina skjortor hängde av min nacke. Jag skulle inte gå för att få mina nya drag eller något så jag var snäll att bara ta bältet.’

Efter ett år att ändra är livet, ‘Jo jag förlorade 100 och nästan 110.’ Ja du hörde honom rätt han förlorade 100 pund eller en stor hund.

När du har gått i vikt är det svåraste att hålla bort det. Havi har hållit det under sex år: ‘Jag ser vad jag äter fortfarande, jag ser vad jag lägger i min kropp. Jag tror att om du tänker på det kan människor göra det tror jag att i livet med någonting. ‘
gå ner 5 kilo på en vecka Colorado College hockey coach Mike Haviland s stora viktminskning