gå ner i vikt matschema Cleveland Clinic förenar med Weight Watchers

gå ner i vikt på en dag Cleveland Clinic förenar med Weight Watchers

Medarbetare får tillgång till vikthanteringsprogram utan kostnad.

CLEVELAND (AP) Cleveland Clinic hyr inte rökare eller tillåter transfetter på menyerna. Nu kopplas det till ett nationellt känt viktkontrollprogram för att hjälpa sina anställda att forma sig och smala ner.

Kliniken, som är högt ansedd för sin hjärtvård, kommer att erbjuda viktvaktprogrammen utan kostnad för någon anställd som är inskriven i klinikens hälsoplan, som omfattar mer än 27 000 av klinikernas 37 000 anställda.

‘Målet är att hjälpa våra anställda att få friskare om de vill.’ När våra anställda känner sig friskare och hälsosamma, kan de ‘ta hand om patienterna bättre’, säger Dr. Michael F. Roizen, chefvårdspersonal för Cleveland Clinic. ‘Hälsovårdsorganisationen borde stå för hälsan. Vi borde vara en av dem som tar ledningen för att göra Amerika och Nordöstra Ohio mer konkurrenskraftiga. ‘

Roizen sade att kliniken gör vad det kan för att minska hindren för kostnad och besvär. Anställda kommer att ha tillgång till vikthanteringsprogram, fitnesscenter och rökstoppsprogram utan kostnad.

Kliniken förbjöd rökning på campus i juli 2005 och slutade att hyra rökare i september i september. Det förbjöd transfetter från klinikens patientmenyer, cafeterior, restauranger,
gå ner i vikt matschema Cleveland Clinic förenar med Weight Watchers
apotek och automater tillsammans med sockersötta drycker tidigare i fjol.

Det drev också en privatförsäljare, som driver en McDonalds franchise i offentligt utrymme som hyrs från kliniken, för att lägga till hälsosamma val på menyn.

‘Vi är glada över det här samarbetet med Cleveland Clinic, en världsberömd vårdinstitution och ledare inom hälso- och friskvårdsutbildning, säger David Kirchhoff, VD och koncernchef för Weight Watchers International. ‘Vi arbetar tillsammans med att bemöta sina anställda att gå ner i vikt och förbättra deras övergripande hälsa. Det är uppmuntrande att se ett sådant engagemang för medarbetarnas välbefinnande hos en organisation med sitt rykte och vi hoppas att det sätter baren för medarbetare.’

Cleveland Clinic började erbjuda anställda fokuserade välfärdsprogram när den inrättade sitt Wellness Institute för nästan två år sedan. Viktvaktareplanen kunde utvidgas till att omfatta makar och anhöriga till hälso- och sjukvårdspersonal, och till icke-planerade anställda, sade tjänstemän.

Det nya programmet kommer att lanseras i tre faser. Avsluta rökningsprogrammet börjar den 1 juli, vikthanteringsprogrammet 1 augusti och tillgång till fitnesscentra den 1 november.

Cleveland Clinic har cirka 1800 heltidssalarier och forskare vid Cleveland Clinic och Cleveland Clinic Florida, i mer än 100 medicinska specialiteter.
gå ner i vikt matschema Cleveland Clinic förenar med Weight Watchers