hur ska man gå ner i vikt Clee svarade skriftligen på alla påståenden

går ej ner i vikt Clee svarade skriftligen på alla påståenden

STEPHEN Clee pratade bara en gång på det verkställande mötet som röstade för att utvisa honom från Tory-partiet och ber om ursäkt för några av frågorna, men säger att han kände att många av dem redan hade tagits upp och undrade varför de upplivades igen.

Men han gav ett skriftligt uttalande till medlemmarna och accepterade några av anklagelserna mot honom medan han avvisade andra.

Enligt dokumenten som The Shuttle såg, förnekade han att han hade förstört MP Mark Garniers nyhetsbrev men erkände att han ‘inte levererade någon på grund av buntens vikt / tjocklek’.

På påståenden om att säga att det inte fanns någon kampanjstrategi för att få Garnier vald och att den potentiella kandidaten skulle förlora generalvalet 2010 skrev han: ‘Jag accepterar att jag sa till Chaddesley-filialen att det inte fanns någon allmän kampanjstrategi. ett grenmöte och det var helt enkelt att uttrycka en åsikt.

‘Jag har sagt det här som en lojal medlem av det konservativa partiet i många år. Det kan ha varit rätt, det kan ha varit fel, men i en inklusiv parti är jag förvånad över att uttrycka en åsikt uppgår till en disciplinär fråga.’

Han fortsatte: ‘Det var många som uttryckte synpunkter på huruvida Mark Garnier skulle vinna 2005 års valkampanj. Det samma gäller 2010. Jag är glad att säga att,
hur ska man gå ner i vikt Clee svarade skriftligen på alla påståenden
som en lojal konservativ som kampanjade i valkampanjen 2010, levererade broschyrer veckan i och veckan ut och duger natt efter natt, att jag visat sig fel och att Wyre Forest valde en konservativ MP som jag har och kommer alltid att kampa för. ‘

På anklagelsen om att han skapade ett valblad som innehöll ‘felaktiga problem’ skrev han: ‘Jag accepterar att jag utformade och tryckte bipacksedeln. Jag försökte agera i god tro för det konservativa partiet och jag beklagar om mina handlingar var uppfattas på detta sätt. Jag försökte bara göra det rätta och om mina metoder var felaktiga, är jag verkligen ledsen. ‘

På anklagelserna som involverade sin tid som kassör i Bewdley-filialen skrev han: ‘Jag skulle vilja säga från början att jag aldrig har stulit pengar från det konservativa partiet och ingenting om detta är oärligt.

‘Jag finner det personligen väldigt upprörande att jag skulle bli anklagad för en sådan allvarlig brottslighet av föreningen som jag har arbetat så hårt med, med så lite bevis.

‘I 2012 var alla pantsättningsbevis i Bewdley upplagda i andra klass som vi hade informerats det året hade föreningen beslutat att inte betala för porto.

‘Föreningens kassör skickade mig senare och frågade vad kontrollen för 229 hade använts för. Han blev informerad av mig om att den användes för porto och tills frågan var upptagen i listan hade jag aldrig hört något annat om det här.’

När det gäller påståendet att han inte svarade korrekt på en beståndsdelas begäran om stöd i bibliotekets galleri,
hur ska man gå ner i vikt Clee svarade skriftligen på alla påståenden
sa han: ‘Det är viktigt att jag gör medlemmarna medvetna om att hon är en kortbärande medlem av Bewdley Labour Party och som min delägare har regelbundet kommit i kontakt med mig som kräver saker att göra.

‘Hon mailade ständigt om galleriet krävde att jag gjorde vad hon ville ha.

‘Jag skickade henne ett svar som sa’ du kan vara en av mina beståndsdelar men du är inte en supporter. ‘

‘Jag varken svor på henne eller jag var våldsam. Jag uttryckte bara ett faktum.’

På den påstådda sändningen av ett missbrukande e-postmeddelande till föreningsordföranden skrev han: ‘Jag accepterar att jag skickade e-postmeddelandet och med efterföljande det språk jag använde var inte det mest lämpliga. Jag skickade e-postmeddelandet i värmen i det ögonblick som blivit ren frustration. Som en lojal konservativ medlem i ungefär 30 år då kände jag att jag var utpekad. ‘

På det misslyckade sms-meddelandet till ordföranden uppgav han att han obevekligt hade ber om ursäkt och sa: ‘Jag menade inget brott och det sägs i värmen i det ögonblick som följer mycket press som jag har lagt på mig.

‘Jag kände att det var ett avsiktligt försök att skynda mig ut ur festen som jag älskar. Tanken att inte kunna vara en konservativ rådsmedlem var mycket oroande och jag är ledsen för att skicka texten i nuvarande värme.’