kalorier för att gå ner i vikt Cloverdale Letters till redaktören

tips att gå ner i vikt Cloverdale Letters till redaktören

Mr Caylers klara, koncisa, kronologiska rapportering av händelser hjälpte oss att förstå hur mycket lyckliga vi skulle sparas och hur personliga relationer över hela regionen och osjälvisk samhällsanda såg oss genom krisen.

Även om han är ödmjukt och självutmanande i sina anmärkningar är det uppenbart att mr. Caylers djupa rötter i samhället, den långa regeringens erfarenhet och den personliga integritet och ledningskompetens som krävs för att locka till och behålla ett team av förstklassiga proffs på stad hall var nyckeln till hanteringen av krisen. Cayler sa, ‘vi gjorde bara våra jobb’ men sanningen är att han och hans personal utfördes på ett exemplifierande sätt och vi har tur att ha den typen av ledarskap i. För det tackar vi dig och din personal Mr Cayler.

TheDemocratic Club uppmanar dig att nå ut och tacka stadschef Paul Cayler och vår stadspersonal för deras samvetsgranna, professionella och exemplifierande prestanda under bränderna.

Reece Foxen, stol, Demokratiska ClubGreetings från Montana

REDAKTÖR: Det har varit nästan ett år sedan min butik såldes och det är dags att tacka staden och allra flesta mina kunder för att stödja mig i över 15 år. Det var en bra körning och så många av dig blev goda vänner. Butiken ligger i fina händer med den lokala pojken Juan Favela, han hälsar dig med ett stort leende, vitt och en bra frisyr.

Lyckligtvis är vår vackra Elvia fortfarande kvar för att hålla honom i linje. Jag saknar er båda. Jag njuter av partiell pensionering (inte mer hårskärning) och älskar allt om Montana. 4. Vi vill särskilt tacka alla shoppare som kom, åt lunch och köpte korgslottbiljetter. Grattis till alla nio av korgvinnarna.

Vi vill tacka Ray Holley, chefredaktör för Theeveeille, Tribune och Windsor Times, för att arbeta med oss ​​och skriva ut våra blurbs och brev till redaktören om showen. Vi vill också tacka Mary Jo Winter i Towns sektionen av pressdemokraten och Vesta Copestakes of the Gazette. Med sitt stöd och stöd från de lokala företagen som gjorde det möjligt för oss att sätta våra flygare på sina anslagstavlor och Rays matplats, för att vi till och med skulle kunna placera vårt loppbiljettförsäljningsbord framför deras butik var fantastiskt.

Alla en av er hjälpte till att göra showen till en succé, så vi tackar dig och hoppas vi ses nästa år. Sist men inte minst, ett stort tack till upprättandet och ta ner killar. Din hjälp, som alltid, var mycket uppskattad, tillsammans med veteranmedlemmarna, Bob Cox och Phil Brooks.

Hantverksutställningen Låt djuren leva

REDAKTÖR: Mardi Storm of Trickster Rabbits (‘Heritage’ gäller mer än tomater, 11/2/17) säger ‘nya och moderna kaniner tycker inte om människor. De är inte vänliga och inte nödvändigtvis snygga. ‘ Miljontals hus kaninägare rikstäckande skulle starkt vara oense. Kaniner är nu det tredje mest populära husdjuret, åtnjuter lika följeslagarstatus tillsammans med hundar och katter. de har till och med en organisation som heter House Rabbit Society som förespråkar för deras skydd. Jag bor med två räddade kaniner som känner till deras namn, använder kullkorgar, älskar att bli knäböjda, gör binkies (en kanindans av glädje), krama på soffan och hoppa runt huset och sprida glädje vart de än går.

Hela matmarknaden erkände nyligen att bunnies anses vara mer värdefulla som följeslagare än middag när de efter att ha slagit några protester slutade sälja kaninkött i hela deras butikskedja över Amerika. Ägaren till en populär lokal mataffär berättade för mig att köttförsäljningen i allmänhet har minskat kraftigt de senaste åren och han teoretiserat att framväxten av mer exotiskt kött är ett försök att återfå intresse. Han medgav att den inte har tagits bort. Bra exempel på varför detta är ett viktigt sätt att utvärdera beslut och deras konsekvenser förklarades i Amie Windsors utmärkta stycke i Nov. 2 Harvest Edition of the Reveille: ‘Next Gen’ Farming.

Jane St. ClaireArticlesHome leverans: Idag ett verktyg shed, imorgon ett litet hemKommentarium: Ett meddelande från borgmästarenCannabis dispensary förslag föremål för offentlig hearingBook Power: Kiwanis främjar barndom läskunnighetEagles mjukbollar syftar till ligamästerskapMarijuana uppdatering: odlare som bor på den svarta marknadenCity allays fruktar över Användning av herbicid / bekämpningsmedel Vem vann Citrus Fair-fönstret dekorera tävlingen? Till vår hälsa: Fördelar och nackdelar med vitaminer och kosttillskottDavid Kelley är stadens val för stadschef
kalorier för att gå ner i vikt Cloverdale Letters till redaktören