lchf viktnedgång City of Jersey City

gå ner i vikt frukost City of Jersey City

Gillar oss på FacebookFölj oss på TwitterVisa oss på YoutubeFölj oss på InstagramView Event CalendarToggle QuicklinksCity of Jersey City Öka teckensnittstorlekA + dereera teckensnittAttryckHomeART CULTUREDiversityHealth ServicesLibrariesParkingParksRecreationResident Response CenterSanitation RecyclingSenior ResourcesTenant ResourcesTransportationVeterans AffairsVolunteerThe City of Jersey City är stolt över att vara den mest mångsidiga staden i staten erbjuder en unik plats att bo och besöka inom sina 15 kvadratkilometer och 6 avdelningar. De 265 000 invånarna skapar en mängd etniska grupper och kulturer. När en stad drivs av invandrare som arbetar inom frakt- och tillverkningsindustrin, har Jersey City förvandlats till en modern stadsgemenskap. Gamla fabriker har blivit repurposed och återfödd till kontorsbyggnader och bostäder, och övergivna järnvägsvägar är nu anlagda parker. Jersey Citys livliga konstkulturer och mångfald, och engagemang för samarbete skapar en oöverträffad livskvalitet för både hemma och företag. Den nya och förbättrade Cosmo Desanto Park-lekplatsen har öppnats för barn i alla åldrar att njuta av. Parkens tidigare lekplats var föråldrad och oanvändbar. Lokala samhällsgrupper och Jersey City Parks Coalition arbetade tillsammans med staden för att bestämma en spelstruktur och leverantör för projektet. Projektarbetet bestod av installation av en lekplatsstruktur, tillägg av nytt säkerhetsytesystem,
lchf viktnedgång City of Jersey City
och nya möbler för platsen, som bänkar och papperskorgen. Fulop Administration har skapat parkbyggande, parkrenovering och öppen rymdskydd en prioritet under de senaste fyra åren. Förutom öppnandet av stadens största kommunala park, Berry Lane Park, har administrationen genomfört flera mindre parkförbättringar i varje grannskap.
lchf viktnedgång City of Jersey City