mat för viktminskning City of Terrace

gå ner i vikt blogg City of Terrace

Upptäck TerraceNewsNews ArchiveEventsCalendarSkicka en händelseFarmers MarketPacific Northwest Music FestivalRiver Boat DaysMoving to Terrace? Få hitTransportProblemHistoriaPhotosMesta besökare kör Highway 16 till Terrace för att dra nytta av det fantastiska landskapet längs vägen. Att köra till terrassen från Vancouver, Calgary eller Edmonton är ett måste för alla om det är din första gång i Kanada eller du har bott här hela ditt liv. Planera att ta flera dagar så att du kan maximera tiden i samhället och slutar längs vägen. Färjan kan transportera stora husvagnar och husbilar. Denna 15 timmars resa tar dig genom det spektakulära kustvattnet BC och det är inte ovanligt att se valar,
mat för viktminskning City of Terrace
örnar och den rena prakten av BC: s inre passage. Vävning in och ut ur bergen som passerar raseriga floder, ger tåget tillgång Till vildmarks sevärdheter och landskap som inte syns från motorvägen. Via Rail Station ligger vid det historiska George Little House i Kalum Street. Passagerartåg kör inte varje dag. Ring 250.635.3680 för lokala scheman och priser.

Med cykel Under sommaren går många cyklister genom staden på BC-äventyr. Det är bäst för cyklister att grundligt undersöka lokal terräng innan de reser genom området,
mat för viktminskning City of Terrace
men lokala cykelaffärer är mer än gärna till hjälp om det skulle uppstå tekniska problem.