normalt kaloriintag City värd årliga självständighetsdagen fest på Kate Barr Ross Park

gå ner 5 kilo på en vecka City värd årliga självständighetsdagen fest på Kate Barr Ross Park

För mer än 200 år sedan undertecknade USAs grundare sina namn på självständighetsförklaringen och stärkte sitt oberoende från den engelska kronan. Varje år sedan samlades amerikaner för att fira den historiska dagen genom kamratskap, fyrverkerier och mat.

‘Att sätta på detta program och titta på samhället kommer tillsammans och firar amerikanskt oberoende är fantastiskt, säger parker och rekreationsavdelningen administrativ samordnare Penny Joiner. ‘Gemenskapens engagemang och alla som bara visar upp och har en bra tid, sitter där och tittar på fyrverkerierna och deras barn är underbara.’

De fria festligheterna kommer att omfatta aktiviteter och spel för familjer att njuta av, inklusive ansiktsmålning, ballong och sandkonst, bergsklättring, ett studshus, musik, mat och mer. Folk som vill ha en bra plats att titta på showen uppmanas att komma dit tidigt på grund av begränsat utrymme.

‘Evenemanget kommer att vara en väg in och en väg ut. Du kommer in i parken genom Kevin Williams Road och du kan parkera ner på fotbollsplanerna, men bara uppmärksamma vägskyltar som anger var parkering kommer att vara. Människor kan sedan gå genom flygplatsvägen, och vi har trafikkontroll. Om du vill ha en bra plats, var noga med att komma dit tidigt och du kommer kunna gå upp till programmet. ‘

Även om programmet inte startar förrän senare på eftermiddagen, kan folk fortfarande njuta av en rolig fyllning den fjärde juli i parken, som kommer att vara öppen hela dagen. Lawn chairs, tält och kylare är välkomna för snacks och drycker, men alkohol är inte tillåtet i parken. 1 JP
normalt kaloriintag City värd årliga självständighetsdagen fest på Kate Barr Ross Park