tabletter för att gå ner i vikt Ciara förlorade 60 kg på fyra månader

kalorier för att gå ner i vikt Ciara förlorade 60 kg på fyra månader

Ciara förlorade 60 kg på fyra månader genom att träna med Khloe Kardashian s trainer.

Den 29-åriga sångaren anlände GUNNAR PETERSON för att hjälpa henne att gå ner i vikt efter att ha fött sonen Future förra året och hon kunde inte vara lyckligare med resultaten.

Ciara berättade för formtidningen: ” Fem dagar i veckan lägger Gunnar mig genom en timmes lång plyometrisk kardiokrets som alltid innehåller boxningselement. Det slår på dina muskler, det är ett kardiovaskulärt träningspass. och det är en mental träning. När jag har gjort några rundor känner jag mig som om jag kan erövra världen. ”

Men Ciara lägger också in extra timmar i gymmet på egen hand och omprövat hennes kost.

Hon förklarade: ” Jag skulle gå till Gunnar först för en timmes träning, då hade jag ytterligare två kardio sessioner senare på dagen. Det var, tillsammans med en riktigt ren matplan, hur jag förlorade 60 pund i fyra månader.

” Jag tror också att dricka massor av vatten och spola ut ditt system är avgörande för träning. Det hjälpte mig verkligen att släppa ner vikten. Jag säger till mig själv att vatten är min medicin och att det ska vara bra, jag måste dricka en gallon av det varje dag. ”

Och medan Ciara tillät sig att äta vad hon ville ha när hon var gravid,
tabletter för att gå ner i vikt Ciara förlorade 60 kg på fyra månader
var hon fast besluten att komma tillbaka till form så fort som möjligt efteråt.

Hon sa: ” När jag var gravid med framtiden, var en sak jag lärde mig snabbt, aldrig låt en gravid kvinna vara hungrig, för när jag var, var jag som den tasmanska djävulen! Men så snart doktorn sa att jag kunde börja träna igen,
tabletter för att gå ner i vikt Ciara förlorade 60 kg på fyra månader
jag var på löpbandet nästa dag. ”