tabletter för att gå ner i vikt City of Kannapolis Salutes löpare

tips på viktnedgång City of Kannapolis Salutes löpare

KANNAPOLIS, NC (WBTV) I veckan hedrade staden Kannapolis och Carolinas Healthcare System 2017 Run Kannapolis-deltagarna under en särskild ceremoni. Evenemanget hedrade också Loop the Loop-deltagarna. I år fyllde 32 personer alla åtta av 5K Run Kannapolis-evenemangen och över 400 personer deltog i år första gången Loop the Loop Challenge. Congratulations till Linda Bohrer, Linda Craver, Keith Eagle, Bryan Edwards Sarah Edwards, Brandon Farabee, Tucker Farabee, Carla Gallenberg, Josh Hall, April Helton, Chloe Helton, Lillian Helton, Christy Honeycutt, Sara Jones, Earl Lentz, Lisa Lentz, Jason Martin, Michelle Mikoski, Heidi Newton,
tabletter för att gå ner i vikt City of Kannapolis Salutes löpare
Ruben Ortiz, Denise Pettigrew, Logan Rogers, Terri Shaffer, Kahlan Smith, Chloe Thomas, Amy Vrabely, Shelley Wagner, Peggy Wagstaff, Tiffany Wagstaff, Luke Wallace, Kristy Wyatt och Steven Yost som avslutade alla åtta 5K! Över 100 personer avslutade minst fem händelser kvalificera dem att ta emot jubileumskörning Kannapolis-medaljer och priser under ceremonin. Totalt 1 100 personer körde minst en av raserna. Detta var det första året för Loop the Loop Challenge. Loop Loop är en serie loopar runt centrum som människor kan gå, cykla eller springa. Människor blev ombedda att slutföra 150 miles år 2017 för att kvalificera sig för priser. 444 personer deltog i programmet och överträffade mest 150 kilometer krav. Det fanns fem personer som loopade mer än 1 000 miles. Roberts var tredje med 1 282 miles, Lorrie Hampton slutade fjärde med 1 244 miles och David Rowland var femte med 1 092 miles.continue att bli förvånad över antalet personer som deltar i dessa händelser, sade Kannapolis borgmästare Darrell Hinnant. Hör så många positiva kommentarer om hur deltagarna lär känna varandra, gå ner i vikt och ha bättre hälsa. Detta är ett utmärkt sätt för oss att ha ett bättre samhälle: fysiskt, mentalt och socialt. Vi hoppas att du och din familj kommer att delta i år. lanserade båda programmen som en del av staden Discover a Healthy Life-varumärke, enligt ett pressmeddelande. City har lagt till fler loopar i år i samarbete med Cabarrus Health Alliance. De nya looparna finns i samhällena nära många av Kannapolis City Schools.City of Petal annexation updateCity of Petal annexation updateCity of Petal annexation updateUpdated: söndag 11 mars 2018 20:30 EDT2018 03 12 00:30:02 GMT.
tabletter för att gå ner i vikt City of Kannapolis Salutes löpare