te för viktminskning Claire Digital Media

recept gå ner i vikt Claire Digital Media

Typ 1 diabetes och diabetes typ 2 kan utvecklas i alla åldrar, men förekommer vanligtvis före 40 års ålder, särskilt i barndomen. Cirka 10% av all diabetes är typ 1, men det är den vanligaste typen ofchildhood diabetes. Det är därför som ibland kallas juvenil diabetes eller diabetes vid tidigt inbrott. Om blodsockret i blodet är för högt kan det över tiden allvarligt skada kroppsorganen. Typ 2-diabetes ger kroppen inte tillräckligt med insulin för att fungera ordentligt , eller kroppscellerna reagerar inte på insulin. Cirka 90% av de vuxna med diabetes har typ 2 och tenderar att utvecklas senare i livet än typ 1. I England 2010 var cirka 3,1 miljoner personer 16 år eller äldre med diabetes (både diagnostiserade och odiagnostiserade). Om du har typ 2-diabetes, kommer du att rekommenderas att ta hand om din hälsa väldigt noggrant. Att ta hand om din hälsa kommer också att göra behandlingen av din diabetes lättare och minimera risken för att utveckla komplikationer. Du bör: äta hälsosam, balanserad kostvikt (om du är överviktig) och upprätthålla en hälsosam tyngdstopp rökning (om du röker) ta mycket regular exercise. Övning kan göra båda typerna av diabetes mer hanterbara, så den här produkten skulle vara till nytta av någon typ. Det skulle riktas mot människor som inte gör så mycket motion som de borde och uppmuntrar dem att göra mer, men också kan användas av människor som redan är i fitness. De flesta människor skulle förmodligen vilja vara diskret för att testa blodet för glukos, vilket skjuter mig mot den mer traditionella utformningen av en cirkulär klocka för att dölja dess egenskaper som en glukosprövningsanordning. i sängen kan det enkelt hämtas och placeras snabbt under natten. Jag kommer att skapa ett gränssnitt för klockan och en app på en smart telefon. Sedan utvecklades den från en klocka till ett enkelt band som kan ses som en mode accessorie som då bara kopplar till en telefon eftersom inte alla har en klocka inklusive mig själv, plus att motionera med diabetes har många fördelar,
te för viktminskning Claire Digital Media
därför är det viktigt att övervaka det medan du tränar. Ett tips före träning är att se till att din glukosnivå är vid minst 100 mg / dL innan du börjar en övning för att ge dig en viss säkerhetsmarginal. Med min idé istället för att behöva kolla innan du pausar för att kontrollera under och kontrollera i slutet, skulle bandet innebära att du inte behöver sluta träna. Kör huruvida du ska ha en skärm som kan låta den vara skild från en telefon eller för att få ett enkelt band som sänder data till en telefon / dator. På sportband har de främst en skärm som visar enkel information, till exempel hjärthastighet.7 av 10 personer i Storbritannien Äger nu en smartphone Antalet smartphone-ägare har nått 72 procent i Storbritannien, enbart med 14 procent under de senaste 10 månaderna, enligt forskning från Deloitte.Generation Y de åldrade runt 25 till 30 är mest sannolika att ha en smartphone på 89 procent och anses vara ett nyckelmål för mobilmarknadsförare. Men Generation Z i åldrarna 16-24 följer noggrant med 85 procent smartphone ägande, och dessa människor är den lyckligaste gruppen att använda appar för att shoppa istället för att gå i butik, på 48 procent. Mer än hälften, 54 procent, 54 till 65-åringar, äger nu också en smartphone. Diabetes, en av mina nära vänner från college diagnostiserades med typ 2-diabetes vid 19 år gammal, det var en mycket skrämmande tid för henne som hon var just på väg att gå in på sitt andra år på universitetet och det förändrade helt sin livsstil. Efter att ha sett henne under tiden strax efter diagnosen visade hon mig hur hon kontrollerade hennes blodsockernivåer och hur det var nödvändigt vid vissa tillfällen för att noggrant övervaka henne. Genom hennes erfarenhet tror jag att det kan vara ett enklare sätt att övervaka hennes hälsa och hantera det. Det finns redan en officiell app och många andra,
te för viktminskning Claire Digital Media
men jag trodde att den kunde integreras i smarta klockor som också kan anslutas till appen på telefoner och vidareutvecklas.