tips gå ner i vikt Citron Bucket Orkestra Kommer till Kingston

gå ner 1 kg i veckan Citron Bucket Orkestra Kommer till Kingston

Toronto s Balkan gypsy klezmer party punk band, Citron Bucket Orkestra. Kommer till Kingston, som utförs på Isabel Bader Center for Performing Arts den 2 november. Detaljer här

Med ett annat år av världsomspännande turné under sina bälten återvänder Lemon Bucket Orkestra med en ny samling låtar från deras kommande album, If I Had The Strength, som berodde ut den 3 november 2017 genom Outside Music.

Bandet kommer att föra det nya materialet och deras mycket engagerande live show på en 11-datums release-turné i Ontario och Quebec, som börjar den 1 november 2017, med fler datum som kommer under våren 2018, som kommer att ta gruppen från Newfoundland till Victoria . En komplett lista med november turnédatum kan hittas nedan.

Under två år gör albumet sin repertoar och inspiration från folkraditioner över Östeuropa. Men till skillnad från deras två tidigare album (2015 ‘s Moorka och 2012 s Lume, Lume), som båda var bara samlingar av enskilda låtar, utforskade If I Had The Strength en övergripande berättelse för att berätta en mycket större berättelse.

Jag hade styrkan är ett album om att komma hem, om att aldrig vara detsamma, om de delar av oss vi förlorar, de delar vi får och om de fängelser vi bor eller som bor i oss, säger Mark Marczyk Lemon Bucket Orkestra .

Med IIHTS har den alltmer dynamiska och teatraliska gruppen skapat en sångcykel inspirerad av en sekel gammal slavisk fängelsebalad som berättar historien om en ung rebell som kommer hem efter att ha lagt allt på linjen. Arbetet drar emotionell vikt från bandets personliga erfarenheter med Rysslands konflikt i Ukraina, men det framhäver också de dussin starka ensembleparty punkrötterna och attityden, utvecklade och honed medan busking på gatorna i Toronto och runt om i världen.

börja i en möglig tågbil med utsikt över våra ungdomars fält och dalar genom permanent smutsiga fönster som reflekterar över det liv som en gång var och undrade hur vi möter våra mammor med det skrämmande faktum att vi aldrig kommer att bli de älskade pojkarna vi en gång var ‘ Marczyk säger att han utvidgar sig på albumets koncept. ‘Sedan, med en plötslig skott och flimmer av kabinmässig elektricitet, transporterades vi till ett minne om vad som ledde till det här ögonblicket och vi sprintar för kära liv i en kamp för att hålla fast vid vår tidigare själ. Hela albumet navigerar mellan den skakiga stugan och dessa flashbacks på språket i östeuropeisk folklore, den främsta platsen för motstånd och firande för Lemon Bucket Orkestra för den bättre delen av det senaste decenniet. WP QUADS Content Ad Plugin v. 1.6.0>

Dokumentation av Lemon Bucket Orkestra på höjden av sina musikaliska krafter, det nya albumet har också en övertygande lista över oväntade gäster; från älskad kanadensisk sopran, Measha Brueggergosman, till Montrealbaserad Latino rapper, Boogat, till en triumferande, men tragisk 60-stark läsning av den sena Adrienne Cooper Sholem av det mäktiga koret! Choir! Choir! Vävning in och ut ur fängelsebaladtemat, tar arbetet lyssnare på en känslomässig resa som utforskar trauma och tragedi genom linsen för musikalisk utforskning och gemensam fest (se nedan för en fullständig spårlista).

Lemon Bucket Orkestra har wowing internationell publik för nästan ett decennium nu, vilket ger sin ostoppliga och smittsamma musikaliska kaos till stadier i närheten och långt. Röstade Torontos bästa Live Band av läsarna av NOW Magazine tog bandet sitt tidigare album, Moorka, hem ett år 2015 kanadensisk folkmusikpris för världskoncernen och nominerades till en 2016 JUNO-pris för World Music Album årets.

Bandet är mest känt för sina rausiga fester, improviserade street performances och legendariska live shows. Men det senaste året har de också gjort ett märke med sin kraftfulla folkopera, ‘Counting Sheep. Den unika teaterupplevelsen har redan spelat för entusiastiska publik i Kanada, Skottland och Tyskland, och senare i sommar kommer bandet att utföra det på Kilkenny Arts Festival i Irland och Frihetsfestivalen i Hull, Storbritannien. Den 20 november kommer produktionen att göra sin amerikanska debut på den ökända 3 Legged Dog i New York City, för en fyra veckors lopp.

Marczyk avslutar, albumet är ett uttalande av motstånd och firande. Vi guerrilla folkpartipunkar fängslade och befriade av östeuropeisk folklore. Titelspåret (lånat från den sena stora Adrienne Cooper) säger allt: Om jag hade styrkan skulle jag springa på gatorna jag skulle skrika FRED! FRED! FRED! Det här albumet registrerar processen att samla den styrkan och de hinder vi stöter på under vägen. Bucket Orkestras kraftfulla ljud och unika levande uppträdanden är en uppslukande upplevelse för alla sinnen och det nya albumet fångar och destillerar den energin i inspelad form som aldrig tidigare. Missa inte chansen att få dem att leva!
tips gå ner i vikt Citron Bucket Orkestra Kommer till Kingston