viktminskning app Claude Lortie

gå ner 5 kilo på en vecka Claude Lortie

Guy Turcotte, du är lugn, ojämn, och du är välkommen, och du är välkommen.

Häll ma del du suis persuad avoir trouv l de la Justice dans ce dossier.

Dina crois que nous sommes encore au moyen är au nivå de la Justice.

Non madame, men jag vet inte vad du gör, du är min calmerai pas. Om du inte har det, så är du okej, jag är inte en jury, men du är inte en av dem.

Det är du som är ute efter vad jag gör. Ces derniers mois, votre journal ne s pas retueu de publier mord sordides sur cette affair, accompagns de fotos douloureusesregarder celles des petits avec leur pre, sous des titres parfois sensationnalistes (Non papa!) Difficile pour plusieurs de dans dans cette pnible defaire de Manire Objective, avec dtachement ou empathie pour l’Le lendemain du décision, La Presse en publicera en bild av petits en premiär sida (du kommer att få det med dig). Alors, que le journé fasse d preuve d peu de retenue avant de demander directement ou via ses chroniqueursses lecteurs de faire de mme.

Pourquoi ces appels au calme? Parce qu jury en rendu une dcision och c certain qu ni jamais eu jury qui s royalement fourvoy? OJ Simpson, c de la justice? Le cas de Lindy Chamberlain (le film A gråt i mörkret) reconnu du meurtre de fille malgr les preuves d c de la justice? Etik i en eu d Doit på maintenant accept lesing parce qu doo une confiance dans les jurys, malgr ses failles videntes? D voici un artikel intressant de la revue Forbes (en engelsk version): Det är inte bara de sistnämnda parfaiterna, men det är inte bara ett sätt att lära sig att lära sig. Med tanke på att hon nu bara står inför en handfull misdemeanor-avgifter (lögner till polisen), kommer hon sannolikt att gå ut ur Orange County-fängelset en ledig kvinna redan i helgen. Hennes dotter, det oskyldiga offeret för ett hemskt brott, led en sekund döden i händerna på jurymedlemmar som skyndade på ett beslut som de sannolikt kommer att ångra.

Detta bisarra resultat lägger till en episk lista över liknande resultat som pekar på en oundviklig slutsats: jurynsystemet kommer så småningom att ersättas av en mindre felaktig beslutsfattande mekanism än den mänskliga hjärnan. Om det låter hyperboliskt för dig, överväga några av de variabler som påverkar mänskligt beslutsfattande till nackdel för vad vi kallar ‘rättvisa’.

Trötthet: Den mänskliga hjärnan är en energihöna. Den står för endast 2% av den totala kroppsvikten, men förbrukar 20% av syret som vi andas och 25% av vårt totala blodsocker. När människor i juries är låsta i ett rum i timmar och dagar efter att de redan har gått igenom försöksveckor,
viktminskning app Claude Lortie
förlorar hjärnorna snabbt uthållighet och kan inte erbjuda processen vad det kräver.

Myten av ‘ren anledning’: Hjärnan är ett öppet system som oavbrutet påverkas medvetet och omedvetet. Oavsett hur stränga advokater och domare uppmanar jurister att fatta beslut om ‘fakta’ och inte påverkas av ‘känslor’ vet vi att hjärnan helt enkelt inte fungerar så. Vi är fortfarande verksamma under den falska, föråldrade bifurcationen av ‘orsak’ och ‘känslor’ och vill låtsas att hjärnan kan brandvägga den ena från den andra. Det kan inte, och det är dags, våra sociala konstruktioner, som lagen , komma ikapp med vetenskapen för att ompröva våra förväntningar på ‘orsak’.

Känslighet för övertalning: Vidare är fakta i en mordförsök ungefär lika ren som snö driver på New Jersey Turnpike. Den juridiska processen är uppbyggd kring en tvetydig presentation av fakta, och advokater betalas för att skriva en berättelse som stränger samman dessa ‘fakta’ för att berätta den historia de säljer. Kognitiv vetenskap informerar oss upprepade gånger om att våra hjärnor är mottagliga för övertalning av skickligt vävda berättelser som övermanar kognition, särskilt den av en trötthet hjärna med oriktighet och tvetydighet. Lägg till därvid gruppdynamiken av 12 personligheter i ett rum. Vi vet att så småningom kommer de starkaste personligheterna att påverka resultatet, inte bara i juries, utan i gruppbeslut. Få psykologiska principer har visat sig vara mer avgörande.

Minnesfel: Minnesundersökning de senaste tre decennierna berättar att minnet är mycket mer fallbart än vi någonsin trodde. I synnerhet i spända situationer är våra hjärnor under press för att bearbeta körningar av detaljer som kommer till oss i vågor. Juristerna förväntas lyssna på, bearbeta och återkalla en stor mängd information från båda sidor och rita på den informationen, i vissa fall veckor senare, för att göra ljudbeslut som påverkar människors liv. Marginalen för fel på något sätt under vägen är massiv.

Jag kunde fortsätta för sidor som beskriver andra föremål och begränsningar, men punkten förblir densamma: vad vi nu vet om människans hjärna borde få oss att ompröva konstruktioner, som jurysystemet, som byggdes på felaktiga antaganden. Vi låtsas att på något sätt imprimaturen av rättssystemet gör människor mindre fallbara och mer rationella. Men det finns ingen magisk hjärnförbättrande elixir som ges till juries när de går in i rättssal. Oavsett vilka försiktighetsåtgärder som vidtas eller hur mycket vi äter ‘processen’, förblir den mänskliga hjärnan densamma.

Skrämmande, eftersom det kanske låter, dagen kommer när dessa realisationer kommer att överbrygga vår ovillighet att bryta med tradition och vi letar efter något bättre. Enligt min mening kommer alternativet att bli en framtida inkarnation av en dator som är många gånger mer avancerad än IBM s Watson. Jag tror inte att systemet kommer eller borde helt ersätta människor i den juridiska processen, men det kommer att komplettera beslutsfattandet och hjälpa till att begränsa de handikapp som leder till hemliga resultat.

Fram till dess bör vi avgå oss för att acceptera resultaten av juryns beslut på samma sätt som vi sväljer domare i basket. Halva tiden är det inte meningsfullt, men tyvärr det sättet spelet spelas.

D ou pas, la loi est comme ca, en process som är en avgörande faktor för de viktigaste frågorna till David, som är ett exempel på en dilligent, men det är inte en avgörande fråga om beslutet. Evidemment är däcken,
viktminskning app Claude Lortie
men det är kriminellt att säga!