vill gå ner i vikt snabbt Classic Loser satt för sjunde året Medicine Hat News

dietmat recept Classic Loser satt för sjunde året Medicine Hat News

Classic Loser co grundare Todd Schneider tränar Bryce Wallace på plyometriska lådor måndag eftermiddag på sitt Caloric Responsibility gym. Lådorna är en av de många övningar som tävlande kommer att genomföras under tävlingen om viktminskning. NYHETER PHOTO MO CRANKER Den årliga Classic Loser-utmaningen är i sitt sjunde år och syftar till att få Hatters passande och hälsosamma, samt ge dem en ny syn på livet. Co grundare Todd Schneider säger att han är glada att få detta år på tävling pågår.

just öppnade registrering och saker ser bra ut, sa han. tävlingen har blivit större i storlek varje år, så vi ser fram emot att se hur det här året är bättre än det sista. Classic Loser är öppen för alla som är villiga att anmäla sig till 12 veckors tävling, där Schneider säger att de kommer att lära sig att förändra sin livsstil, inte bara ett tal på en skala.

tävling är början på ett fullständigt övervakning av livet, sa han. träna människor för att vara smartare,
vill gå ner i vikt snabbt Classic Loser satt för sjunde året Medicine Hat News
inte träna hårdare ‘att ge människor färdigheter för att hjälpa dem att förändra sina liv är vad vi gör. säger att folk med drivkraften att se tävlingen genom kan förlora upp till 70 pund under hela tävlingen.

människor som är verkligen motiverade gör för de stora framgångshistorierna, de som förlorar all vikt och håller den av, sade han. fantastiskt för mig att se transformationer varje år under varje tävling ‘människor kan göra stora förändringar när de har rätt motivation. Vilken ålder och bakgrund som helst kan förändra deras livsstil och vikt, säger Schneider.

hur av form någon är eller hur sjuk de är, det finns fortfarande hopp, sa han. Det spelar ingen roll hur mycket du kan vara, det finns fortfarande tid att vända på det. ‘Alla är kaptenen på sin egen resa.
vill gå ner i vikt snabbt Classic Loser satt för sjunde året Medicine Hat News