att gå ner i vikt Camp hjälper tiotals sorgfulla barn att hantera förlust

ner i vikt Camp hjälper tiotals sorgfulla barn att hantera förlust

MYRTLE BEACH, SC (WBTW) Dussintals familjer från hela South Carolina inbjöds till Myrtle Beach i helgen för en utgift som betalats förlorat läger på Ripley s Aquarium.

Hospice och Palliative Care Foundation höll Camp Hands of Hope för cirka 70 familjer som har förlorat sina nära och kära inom de senaste tre åren. Lägret syftar till att speciellt hjälpa barn genom sorgprocessen. Yolanda Hiller och hennes 8-åriga dotter McKenzie kom till lägret från Rock Hill, SC. Yolanda förlorade sin mamma, McKenzies mormor, till cancer för bara 5 månader sedan. ‘Från samtalet och lät mig veta att hon passerade fram till idag har det varit en trolldräkt bergsträcka genom åskväder, orkaner, tornadoes, du heter det’ hon säger.

Detta är andra gången Hiller och hennes dotter har deltagit i Camp Hope sedan de upplevde sin förlust. Yolandasays började hon förbereda sig för sorgprocessen innan hennes mamma gick bort. ‘Min mamma och jag hade en väldigt mycket nära relation och McKenzie och min mamma hade ett närmare förhållande. När du kämpar som förälder för att komma igenom processen är det ibland svårt att veta vad du kan och behöver göra för dina barn.’

Whitney Crislip är en av arrangörerna i lägret och säger att de flesta föräldrarna i lägret delar samma känsla. ‘Många människor vet inte vad de ska göra, vad man ska säga eller hur man har dessa svåra samtal så att vi ger ett säkert utrymme för dessa barn att hantera sina känslor och bättre kanalisera sin ilska, frustration.’ Hon säger lägret hjälper också att trösta barn med känslor av isolering, som 11 år gammal Vanessa Armstrong, som har förlorat 4 familjemedlemmar. ‘Jag trodde alltid att jag var den enda i skolan som förlorade någon men jag ser verkligen att alla nästan förlorar någon. ‘

Vanessa säger att konstprojekten har varit den mest hjälpsamma delen av lägret för henne, särskilt brev i en flaska som hon skrev till familjemedlemmarna hon är borttappad. Jag sa att jag saknar er alla killar. Jag önskar att du var här Jag hoppas att se dig i himlen en dag. Och jag saknar er alla, säger Vanessa. Och Yolanda säger att vänskapen hon och hennes dotter har gjort på camphave varade länge efteråt. ‘Även när vi har haft svåra tider sedan lägret, har vi nått ut. Och den skrämmaste saken är när vi hade en svår tid, de hade också en svår tid. Så det hjälper till att ge det stödet till varandra. ‘
att gå ner i vikt Camp hjälper tiotals sorgfulla barn att hantera förlust