gå ner 5 kilo Camp Pocono Trails värdar 11 e årliga essätävling

matschema viktnedgång Camp Pocono Trails värdar 11: e årliga essätävling

Informationen på denna sida tillhandahålls av en oberoende leverantör av tredje parts innehåll. Uppriktigt sagt och denna webbplats ger inga garantier eller förklaringar i samband därmed. New Image Camp hjälper överviktiga barn att gå ner i vikt och bygga självkänsla i en rolig, vårdande och hälsosam miljö. Detaljhandeln av ett nio veckors campership för två campare är 26.360 dollar. New Image Camp Contest är öppen för män och kvinnor minst 7 år och inte äldre än 18 år den 25 maj 2018, och som är lagliga bosatta i de 48 angränsande USA eller District of Columbia.How: Deltagarna kommer att skicka in en officiell anmälningsblankett och en skriftlig uppsats på högst 500 ord, skrivna och dubbelavstånd, med titeln ‘Imagine Me! I Up for the Challenge at New Image Camp.’ Tävlingen kommer att bedömas av en panel av experter baserad på element, inklusive historiens övertygande karaktär, klarhet och kreativitet. Den årliga essätävlingen utdelar barn som behöver en hjälpande hand för att leva friskare och lyckligare liv. Det finns inga kramdieter, deprivation eller kliniska behandlingar i en skolatmosfär. Snarare lär det sig hur man ska leva ett hälsosammare liv genom att göra smartare val, vara medveten om delstorlekar och engagera sig i roliga fysiska aktiviteter i en privat sjölägerläge. ACA-ackreditering säkerställer att lägret har regelbundna, oberoende säkerhetsrevisioner som går utöver bestämmelser i de flesta stater. För att vara ackrediterad måste lägena uppfylla upp till 26 obligatoriska hälso- och säkerhetsnormer och måste visa överensstämmelse med upp till fyrtio ytterligare standarder inom tio verksamhetsområden. ACA-standarder täcker alla aspekter av lägeroperationen, inklusive: programmering, personal, hälso- och sjukvård, ledningspraxis, plats / matservice och transport.
gå ner 5 kilo Camp Pocono Trails värdar 11  e årliga essätävling