gå ner i vikt löpning Calgary Flames förlorar till L

hur man går ner i vikt Calgary Flames förlorar till L

Och med rätta det.

Det är lätt att glömma rollen.

Calgary Flames är tydligt frustrerade efter att ha sett sig i tre raka förlustpoäng, det senaste i onsdag 2 1 övertidsslag till divisionen Los Angeles Kings på Saddledome, men det är värt att komma ihåg att de lokala hockey hjältarna nu har förlängt sin poäng till 10 raka spel.

I vad har du gjort för mig i den senaste tiden med professionell puck är fokus på Flames plötsliga offensiva funk ett måttligt mål i vart och ett av deras tre tävlingar sedan dagsveckan, alla bonustidstab på hemis.

Point isn uppfyller nog för oss just nu, sade Flames vänster vingen Matthew Tkachuk efter onsdagsslag. att leda i det tredje och ge bort det, det som gör ont. Flames talangfulla trio av Sean Monahan, Johnny Gaudreau och Micheal Ferland hakade sig till ett mål för året kandidat i öppningsperioden, men kungarna utjämnade tidigt i den tredje och framåt Tanner Pearson bortskämda festen med den vinnande vinnande strejken med 26,1 sekunder kvar klockan i de tre på tre sessionerna.

Det har nu blivit fyra veckor sedan Flammorna senast led en regleringstab, även om det verkligen inte känns runt Saddledome eller runt staden som de goda tiderna rullar.

Lokalbefolkningen sträckte ihop sju raka segrar före de fyra dagarna men har haft tre nära missar sedan dess en skottlossning till Winnipeg Jets, en övertidskväll mot Buffalo Sabers och Wednesday olycklig slutar mot kungarna.

tycker att det svåraste att förstå att det inte är lätt att vinna i den här ligan och det är inte lätt att få poäng, sade Flames målvakt Mike Smith, som levererade en 25 spara prestation mot Kings bekräftade postspel som han accepterade en inbjudan att tränas för Team Pacific i helgen på 2018 NHL All Star Game.

vi besviken på att vi inte fick två, men vi har rätt i de tjocka sakerna och du måste fortsätta att få poäng och få fart. Ibland tar det några förluster i skott eller övertid för att få oss att gå, och jag tror att vi fortfarande måste titta på den positiva sidan. Vi spelade en del riktigt bra hockey i de senaste 10 eller 12 matcherna,
gå ner i vikt löpning Calgary Flames förlorar till L
och vi har ganska blivit belönade de senaste tre, men jag tror att vi har en annan nivå att komma till efter dagsveckan och vi måste göra det påbörjat (torsdag). Flames första raden var verkligen värt priset för införsel onsdag.

Faktum är att det är svårt att tro att de kombineras för bara ett mål.

För målen.

Med ca sex minuter kvar i den första ramen, Ferland stickhandlade in i slottet och omgiven av tre skulle vara försvarare tappade en ingen titt passera till Monahan.

Flames ledande marksman flyttade snabbt pucken till Gaudreau när han kryssade in i den högra cirkeln och all stjärna vänster ving hade den på hans tejp för knappt en blinkning innan en returmatning för en lätt finish.

Tic. Tac. Tå.

(Löftet oss, du går och tittar på uppspelningen.)

Calgary Flames framåt Sean Monahan brinner pucken förbi Los Angeles Kings goaltender Darcy Kuemper för att göra mål under den första perioden under NHL-action i Calgary onsdagen den 24 januari 2018.

ett mål som var, sade Tkachuk. spelade bra. De skapade. Det är bara olyckligt att resten av oss inte kunde få en. över en månad sedan låg kungarna uppe på Pacific Division-ställningarna.

De har varit i fria fall i januari, anländer till Calgary med bara en seger i sina över åtta kantar, men verkade fast beslutna att snapa ut den funk Wednesday.

Utan towners bundet det tidigt i det tredje, medan Flames rookie Mark Jankowski tjänade en två minuters mening för tripping. Jake Muzzin lossade en slapper från blueline, och Smith kunde inte spåra den genom tung trafik.

På övertidsspelaren försvann Drewty Doughty, en stjärnaförsvarare, ett skott och matade istället Pearson, som hittade de fem hålen på Smith för det avgörande målet.

saknade någon mördare instinkt, sade Flames huvud tränare Glen Gulutzan. hade dem 1 1 och du får två, det är tufft. Hur vi spelar defensivt, det är svårt att komma tillbaka,
gå ner i vikt löpning Calgary Flames förlorar till L
och hur vår målvakt spelar. Men vi saknade det.