gå ner i vikt på en dag Camden News Stories för april 2016

snabb viktnedgång Camden News Stories för april 2016

I en 13-röst-omröstning gav Arkansas hälsovårdsrådet på torsdagen förhandsgodkännande till förordningar som definierade abort som ‘det ofödda barnets död’ en fras som styrelsen försökte ta bort från reglerna tidigare i år.

Reglerna, som reglerar anläggningar som ger aborter, skulle genomföra flera lagar som lagts av lagstiftaren i fjol, liksom de delar av 2013 års lag som förblev i kraft efter att en federal domare slog ner en annan del som förbjöd mest aborter vid eller efter 12 veckor av graviditet.

Åtminstone tre av 2015 års lagar definierar abort som ett förfarande som innebär att avsluta en graviditet med ‘vetskapen att uppsägningen med dessa medel med rimlig sannolikhet kommer att orsaka död hos det ofödda barnet.’

Medlemmar av Camden High School-examensklassen 1956 samlar på stegen vid Postmaster Grill under deras senaste 60-möte. Evenemanget hölls i den stora salen vid First Methodist Church den 2 april. Visad är främre raden, från vänster: Janet Brown Castleman, Betty Berry Ellis, Sarah Yawn Kelly, Sara Edwards Yarbrough, Beverly Brickell Hall, Janis Grinder Rogers, Maggie Martin Hughes och Judy Parker Dicus. Andra raden, från vänster: Judy Fergusson Mayes, Sally Dudney Griffin, Francille McMahen Buchanan, Lavern Golden Mathis, Darla Biggers Boroughs, Ruth Ann Yarbro Nix, Shirley Freeman Wagoner, Phyllis Black Flesher och Sue Wallas Wagoner. Tredje raden, från vänster: Tom Rucker,
gå ner i vikt på en dag Camden News Stories för april 2016
Ronnie Edwards, Domare Robert T. ‘Bob’ Dawson, Dr Bill Kyser, Ed Snider, Lewis Sims, Ralph Smythe och Dr. Jim Holleman. Deltagande men inte avbildat var L. D. White och Helen Love Kuester.

Medlemmar av området akutmottagningspersonal samlas för att utföra en Homeland Security Exercise and Evaluation hålls vid Ouachita County Medical Center på onsdag. Detta program utmanar sjukhusteamet och stadsregeringen att ta itu med en hypotetisk katastrof. OCMC VD / koncernchef Peggy Abbot uppgav att de nya medarbetarna på sjukhuset gjorde det bra under borren, liksom Dr. Will Daniel och Budd Dunn som samordnade ‘patienterna’ under operationen. En ‘het tvätt’ -verkstad hölls efter borren för att diskutera förfaranden.

South Arkansas Slammerz 12U Girls leadoff andra baseman Julia Milner förnekar påsen till en framåtskridande Twister baserunner för att göra leken på andra. Slammerz mötte ett mycket begåvat och fysiskt Texarkana Twisters-lag två gånger på lördag, och båda var tuffa, en köra spel. I finalen slår Slammerz Mallory Pullin ut Twisters 1 0 i en folkmassa som spelas på Nashville News-fältet på City Park i Nashville. Slammerz snabbhöjdslag dominerade ett tufft nio lagfält lördag i Nashville, som slog ut sina motståndare 21/5 i 4 matcher som spelades på City Park

Område 15 Special Olympics deltagare håller banderoller lördag på Panther Stadium på Magnolia High School campus under Special Olympics. Öppningsceremonier hölls med Athletes Parade, följt av National Anthem, Pledge of Allegiance, bön och baton twirling presentation av tre idrottare. Efter belysningen av den olympiska facklan började spelen. Cirka 200 idrottare från Ouachita, Columbia, Lafayette och Union Counties deltog i meter streck, reläer, softball kasta, skott sätta, springa längdhopp, stå längdhopp,
gå ner i vikt på en dag Camden News Stories för april 2016
promenader och rullstolar. På bilden ovan går elever från Harmony Grove Elementary School till Special Olympics. På bilden nedan deltar Ouachita Industries team i OS.