hur många kalorier är ett kilo börja lyssna på mamma

2 veckors diet börja lyssna på mamma

‘Om jag har sagt dig en gång, har jag sagt dig 100 gånger’

Mamma visste alltid vad som var bra för oss. För det mesta var hennes visdom helt enkelt sunt förnuft, och som vi vet behöver sunt förnuft utmanas.

slicka den frusna polen. (Gjorde det.) Sätta stiftet i uttaget. (Did It.) Glömt att investera tidigt eftersom dina pengar kommer att förena årligen och ge utdelning på vägen. (Mmm, säg bara att jag kommer att jobba lite.)

Hälsosam livsstil är väldigt densamma. Fads kommer och går men sunt förnuft lägger en solid grund om inte din sunt förnuft förstår att matalternativ med ordet knubbigt eller dekadent i sitt namn ger variation till din kost.

Inga piller, inga knep. De enklaste lösningarna är de bästa.

En gemensam utmaning som många människor försöker gå ner i vikt är ett felaktigt minne. De minns lätt de näringsrika livsmedelna de ätit men verkar glömma alla extrafunktioner. Det extras som packar på tyngden, förhöjd årligen till skillnad från min pensionsportfölj.

I slutändan är kalorier i jämförelse med kalorier ut en obestridlig verklighet. Nästa gång du hävdar att du är äter, se till att du menade ha en hälsosam aptit. hälsosammare ätning är en av dina 2017 resolutioner, se till att du inte hamnar i en av mellanmålskategorierna nedan.

Sampler: Zigzagging från ett smakbord till en annan, samplaren kan konsumera en hel måltid innan de slår ut den stora kassan. När jag nyligen köpte mitt toalettpapper i 2017 räknade jag med följande behandlingar: Dekadent Cr Brul-tårta, friska äppleskivor (ingen tagare), ostkaka, kött, bacon, mer kött, pizza (med tre kött), yoghurt, bröd med smör? , chips, fuktkräm (don ät det), chokladtäckta blåbär och chokladproteinstänger (måste vara friska om det blåbär eller protein i det, eller hur?)

Tips: Snacking packar på pund. Du kan förlora den julvikt utan att ens lyfta ett finger om du bara klipper ut snackingen.

Foodie: Masking av hög kaloriförbrukning i en förtäckt kappa av konstnärligt uttryck,
hur många kalorier är ett kilo börja lyssna på mamma
erbjuder Foodie en hälsosam kroppsvikt för hans eller hennes konst. uppskattar bara god mat. Så länge det orimligt prissatt, till och med fotgängare som macost gör Foodie-listan.

Tips: Enkelt uttryckt är mat energi. På senare tid har ätandet blivit en hobby. För att vara balanserad, dela dina måltider i bränsle och roligt. Budget för en till två måltider i veckan som är sociala och roliga. Färg, konsistens och kreativitet kan vara en del av varje måltid men inte varje måltid behöver vara en kaloribelastningsupplevelse.

Sommelier: Se Foodie. Ersätt ordet mat med alkohol.

Vårdgivaren: Utmattad och berövad sömn, sköt Caregiver från brödvinst till socialt samtal till taxichaufför. För att göra saken värre har läxorna kommit tillbaka i ditt liv som en ständig påminnelse om att du aldrig slutar lära dig (personlig tillväxt är fantastisk!) Fredagskvällen kan komma snart med sitt förföriska lock av pizza, TV och en soffa.

Tips: Aldrig berätta för sömnen berövad att de borde försöka hårdare. Balansen är nyckeln. Ta hand om nr 1 och dina prioriteringar kommer att förändras. (Det varför flygledare berättar att du ska spänna din säkerhetsbälte först under en nödsituation). Rita ut tid till tupplur, meditera, vara aktiv. Det är mycket lättare att balansera dina måltider när du investerat i din personliga energi.

The Consummate Host: Inte en kontorsfunktion eller familjehändelse går utan de konsumtiva värdarnas kulinariska stylingar. Även den mest stoiska hälsmuttern kämpar för att försvaga brownies bakade vid midnatt från början. på Cheryl, bara ha en. Hon bakade dem vid midnatt för Petes skull. Och se, hon gjorde också tryffel!

Tips: Ah, ömsesidigt tryck. Låt alla växa större tillsammans. Det här är en tuff, eftersom inpassning är vad det handlar om. En gymkamrat av mig bar omkring ett halvt glas mörk läsk på funktioner så att han skulle in. Kokningen tycktes uppfylla det kritiska ögat för både Foodies och Sommeliers.

Som många människor upptäcker under semesterperioden öppnar en liten bit extra mat ofta dörren till mycket extra äta. När ett mönster är etablerat är det svårt att bryta.

När du tar itu med dina resolutioner i år, ta en stick i de logiska, enkla lösningarna innan du registrerar dig för en halv maraton. Skär mellanmål och håll fast med vad mamma sa: Ät det. Det kommer att skämma bort din middag! Robinson har haft 28 år som personlig tränare, verkställande, talare och konsult i fitnessbranschen. Han äger Kneifel Robinson (KR) Personal Training, med sin partner Monica Kneifel Robinson, som betjänar St. Albert Edmonton.
hur många kalorier är ett kilo börja lyssna på mamma