hur många kalorier är ett kilo Calgary Fire Department svarar på tidigt morgonhusbrand i Douglasdale

gått ner i vikt blogg Calgary Fire Department svarar på tidigt morgonhusbrand i Douglasdale

Vid ungefär fem o i morse svarade Calgary Fire Department på 500 kvarteret Douglas Glen Point SE. På grund av den stora volymen synlig rök och flammor kallades ett andra larm före den första ankommande apparaten. Vid ankomsten möttes besättningarna med en snabbt eskalerande händelse, som bestod av en helt inblandad tvåhögsyfamiljshus samt rök och lågor som inkräktar på de två angränsande husen. Besättningen bestämde snabbt att alla människor från de inblandade hemmen tog hänsyn till och började en aggressiv attack på elden. Det var uppenbart att ursprungshuset skulle vara en total förlust och omdirigera sina ansträngningar att skydda de intilliggande bostäderna som riskerar att bli fullt involverade. Medan detta inträffade hjälpte Calgary Police Services Incident Command genom att hjälpa till att evakuera bostäder som lever nedåt från elden samt kontrollerad tillgång till scenen. En person behandlades och släpptes för ett icke-brandrelaterat problem av EMS. Det fanns inga andra skador. Brandpersonal är fortfarande på scen som hanterar heta fläckar. När området anses vara säkert kommer undersökningen av orsaken till elden att börja.
hur många kalorier är ett kilo Calgary Fire Department svarar på tidigt morgonhusbrand i Douglasdale