hur man går ner i vikt snabbt Cancer Center landningssida

motivation gå ner i vikt Cancer Center landningssida

Boozing kan åldra dig ända ner till dina cellerBoozing kan åldra dig ända ner till dina celler Ju mer du spritar upp det, ju mer dina celler åldras, vilket ökar din risk för åldersrelaterade hälsoproblem som hjärtsjukdomar, diabetes, cancer och demens, en ny studie föreslår.

Ju mer du spritar upp det ju mer dina celler åldras, vilket ökar din risk för åldersrelaterade hälsoproblem som hjärtsjukdomar, diabetes, cancer och demens, föreslår en ny studie.

Stort gap i cancerdöd mellan rika och fattiga länder Stort gap i cancerdöd mellan rika och fattiga länder Under de senaste decennierna har antalet dödsfall i samband med cancer och hjärtsjukdom minskat i de flesta utvecklade länder tack vare effektivare förebyggande strategier, tidig upptäckt och större tillgång till kvalitetshälsovård.

Under de senaste decennierna har antalet dödsfall i samband med cancer och hjärtsjukdom minskat i de flesta utvecklade länder tack vare effektivare förebyggande strategier, tidig upptäckt och bättre tillgång till kvalitetshälsovård.

Många läkare tysta på kostnaden för cancervård Mycket läkare tysta på kostnaden för cancervård Cancerläkare är ofta dämpa när en patient frågar om kostnaden för behandling, visar en ny studie.

Cancerläkare är ofta dämpa när en patient frågar om kostnaden för behandling, visar en ny studie.

Kan vissa hårfärger, avslappningsmedel öka risken för bröstcancer? Kan vissa hårfärger, relaxers öka risken för bröstcancer? Hårvårdssäkerheten har diskuterats i åratal. Nu tyder ny forskning på att svarta kvinnor som använder mörka hårfärger har högre risk för bröstcancer, medan kemiska relaxers och straighteners ökar oddsen hos vita kvinnor

Säkerheten hos hårprodukter har diskuterats i flera år. Nu tyder ny forskning på att svarta kvinnor som använder mörka hårfärger har högre risk för bröstcancer, medan kemiska relaxers och straighteners ökar oddsen hos vita kvinnor

Mission till Mars skulle fördubbla astronauter ‘CancerriskMission till Mars skulle fördubbla astronauter’ Cancerrisk När astronauterna lämnar jordens skyddande magnetfält, skulle deras cancerrisk sväva när de reser till Mars, säger ny forskning.

När astronauterna lämnar jordens skyddande magnetfält, skulle deras cancerrisk sväva när de reser till Mars, berättar ny forskning.

Med sommaren kommer solen ökad hudcancerrisk Med sommaren kommer solen ökad hudcancerrisk. Sommarvinklar, och med dessa soliga skyer kommer en varning för att skydda dig mot hudcancer.

Sommarvinklar, och med dessa soliga skyer kommer en varning för att skydda dig mot hudcancer.

Genbaserad terapi kan motverka en hård blodcancerGenbaserad terapi kan motverka en hård blodcancer. Genom att ställa in en persons egna immunceller för att rikta cancer ser det ut att ge långvarigt skydd mot en blodcancer som kallas multipel myelom, en tidig studie från Kina.

Genetiskt stämning av en persons egna immunceller för att rikta cancer framstår som ett långvarigt skydd mot en blodcancer som kallas multipel myelom, en tidig studie från Kina visar.
hur man går ner i vikt snabbt Cancer Center landningssida