mat för viktnedgång Camden News Stories för februari 2016

hur blir man smal snabbt Camden News Stories för februari 2016

Familj: Ägare, ingen; barn, Julie, James Robert och Jeff; föräldrar, Rev. J. Freeman och Eleanor McMenis.

Yrke: Advokat och advokat i lag. Army 1973 93, General Councel i Drum, NY 1973 76, Chief Career Mgt. och chefsutbildningsansvarig Jag School 1976 1981, biträdande brottsjurist och chefsjurist 1981 83, chef för reservfrågor,
mat för viktnedgång Camden News Stories för februari 2016
styrkor och planer officer 1983 1993. ArmyMasters i militärrätt 1979, University of Virginia School of LawLeaders of Law 1981

Har du någonsin haft ett valt kontor? Nej.

Ställning du söker: Biträdande domare, Appellationsdomstolen i Arkansas, District 5

Partianslutning: N / A Non-partisanval

Varför ser du val eller val till detta kontor? ‘Jag uppmanades att springa för denna appellationsdomstols öppna ställning av många advokater i distriktet 5. Jag har en önskan att tjäna mina medborgare. Jag har nyligen utarbetat två anteckningar till överklagandenämnden samt flera lagförslag till kretsdomstolar och fann att jag åtnjöt forskning och slutsatser av lag och vill tjäna folket på denna domstol. ‘

Vilka ändringar, förbättringar eller nya funktioner skulle du vilja se på kontoret du söker? ‘Jag tror att Arkansas’ system av Appellate övningstid inte perfectserves ut staten mycket bra. I Arkansas-fördomar anges tydligt att ‘stor förnekelse ges till domstolen för domstolen för att han observerade vittnen och beviset i person.’

Vad tycker du är de viktigaste frågorna för väljare i den här tävlingen? ‘Huruvida systemet med att elva domar från elva appellationsdomstolar med en domare som är bekant med distriktet är viktigt eller om någon kan flytta in i distriktet och representera distriktet med liten eller ingen lokal erfarenhet utan att ha tillämpat lag i alla kretslocksavdelningar .’

Har du någonsin blivit dömd för ett brott? ‘Nej.’

Yrke: Ouachita County Coroner

Arbetslivserfarenhet: 34 år som begravningsdirektör och embalmer. 25 års brottsbekämpning erfarenhet. 10 år coroner och chefsjurist.

Utbildning: BS examen från Grambling State University. Grad från Dallas School of Funeral Service. Graduate Arkansas Law Enforcement Academy. Också examen Louisiana State Police Training Academy.

Har du någonsin haft ett valt kontor? Ja.

Om så är fallet, vilket kontor, var och när? Ouachita County Coroner under de senaste åtta åren.

Ställning du söker: Coroner

Om så är fallet, hur länge är det i stället? 8 år som Coroner, 2 år vice ställföreträdare.

Varför ser du val eller val till detta kontor? B ‘eftersom familjerna i Ouachita behöver någon som behandlar dem och deras nära och kära med artighet, respekt och service. Jag har tjänat över 2000 familjer och det är mitt motto.

Om en etablerad, vilken prestation har du haft när du har kontor? ‘Vi är bara 1 av 5 län som har sitt eget läns morgue också utbildad biträdande coroners.’

Vilka ändringar, förbättringar eller nya funktioner skulle du vilja se på kontoret du söker? Mer utbildning för biträdande coroners.

Vad tycker du är de viktigaste frågorna för väljare i den här tävlingen? ‘Jag fortsätter att göra detta jobb eftersom jag älskar att tjäna folket i Ouachita County. De borde inte välja någon som bara försöker komplettera sina pensionsinkomster.’

Har du någonsin haft ett valt kontor? Nej.

Ställning du söker: Court of Appeal JudgeVarför ser du val eller val till detta kontor?
mat för viktnedgång Camden News Stories för februari 2016