recept viktminskning Camden News Stories för augusti 2015

hur ska man gå ner i vikt Camden News Stories för augusti 2015

Lokala ministeriella allianser samarbetar för att hedra veteraner för en speciell arbetsdag helg händelse. den 6 september på Camden Municipal Airport.

Av Ken Bridges ‘Mitt mål i livet är att få folk att skratta,’ en gång påpekade Arkansan Reece ‘Goose’ Tatum. Som ‘Clown Prince of Basketball’ och en del av den världsberömda Harlem Globetrotters, tog Tatum skratt till miljoner.

Tatum föddes i El Dorado i maj 1921, den femte av sju barn födda till Ben och Alice Tatum. Hans far arbetade som predikant och jordbrukare samtidigt som han arbetade på lokala sågverk. Han deltog i El Dorado skolor, så småningom gick på vad då var Booker T. Washington High School, spelar fotboll, baseball och basket.

ÄR HÅLLAR Lärare av ruiner i Syrien

DAMASCUS, Syrien (AP) Islamiska statsmilitanter halshuggade en ledande syrisk antikvitetsforskare som tillbringade det mesta av sitt liv efter de gamla ruinerna av Palmyra och hängde sedan sin kropp från en pol på ett torg i den historiska staden, syriska aktivister och lärde släktingar sa idag.

Dödandet av 81-årige Khaled al Asaad var den senaste grymheten som begåtts av den militanta gruppen, som har fångat en tredjedel av både Syrien och grannlandet i Irak och förklarat ett självstylat ‘kalifat’ på det territorium som kontrollerar.

Fyrhjulingar är födda till 65 år gammal kvinna

BERLIN (AP) Doktorer i Tyskland säger att fyrdubblarna föddes för tidigt för tre månader sedan till att en 65-årig kvinna lyckas och kan lämna ett Berlins sjukhus snart.

Charite sjukhus säger idag att barnen alla väger mer än 2,5 kilo och borde kunna gå hem i månaden. Fyrhjulingarna är en flicka som heter Neeta och tre pojkar heter Dries, Bence och Fjonn, som levererades under den 26: e graviditetsveckan av kejsarsnittet den 19 maj.

NEW YORK (AP) Wal Mart andra kvartalets resultatrapport var en blandad väska: Investeringarna för att renovera sina butiker bidrar till att öka försäljningen, men de ger upphov till mer smärta i bottenlinjen än förväntat.

Världens största återförsäljare sänker sina årliga vinstutsikter idag, eftersom vinsterna pressas av löneökningar för arbetstagare och ansträngningar för att göra sina butiker renare och vänligare och snabba service. Det rapporterade också en minskning med 11,4 procent i andra kvartalets vinst. Valutaförändringar drar också ner resultat. olja och gasproduktion med nästan hälften under det närmaste decenniet i ett oöverträffat steg för att bekämpa klimatförändringen.

Administrationens mål är att minska metan från olje- och gasborrning med 40 till 45 procent år 2025 jämfört med 2012-nivåerna. Flyttet var inte oväntade tjänstemän ställde samma mål i en preliminär ritning i januari. Fortfarande genom att gå vidare med det officiella förslaget, president Barack Obama lägger till en lista över energibestämmelser som har dragit applåder från miljöaktivister och ire från energilagare.

WASHINGTON (AP) Nu när de federala utredarna har Hillary Rodham Clintons homebrew-e-postserver kunde de undersöka filer på sin maskin som skulle vara mer uppenbarande än själva e-postmeddelandena.

Clinton förra veckan överlämnades till FBIs privata server, som hon brukade skicka, ta emot och lagra e-post under hennes fyra år medan statssekreterare. Presidiet håller maskinen i skyddande vårdnad efter att underrättelsetjänstens generalsekreterare har uppmärksammat att klassificerad information hade gått igenom systemet.

WASHINGTON (AP) Två kvinnor har passerat Army Ranger School, som blir de första kvinnorna för att slutföra det otroliga kamputbildningen och tjäna rätten att bära Ranger-flikar på sina uniformer.

Army Ranger-högkvarteret i Fort Benning, Georgia, säger att kvinnorna och 94 männen passerade den hårda 62-dagars kursen som testar deras förmåga att övervinna trötthet,
recept viktminskning Camden News Stories för augusti 2015
hunger och stress under kampoperationer. militärt tryck för att öppna fler kampjobb till kvinnor.

Foto av Stephanie Dunn

2015 HG Club är fortfarande obesegrad

Medlemmar av Harmony Grove Golf Team utgör en gruppbild. Harmony Grove besegrade mittpunkten på onsdag i Glenwood. Harmony Grove hade totalt 129 poäng till Centerpoint 148. Brett Bearden var medaljjedaren med 38, Conner Gives sköt 41, Zachery Golden a 50 och Alec Nixon 62. På måndag. Förra raden, från vänster: Grace Vint, Sabrina Russell. Andra raden, från vänster: Brett Bearden, Alyssa Givens, Laurie Ledbetter, Anna Grace Griffin, Alyssa Mantooth, Sidney Pigott, Kaylee Mantooth, Alec Nixon. Tredje raden, från vänster: Ryan Sorrells, Brad McKelvin, Zachery Golden, Conner Givens, Reed Sorrells, Chase McDonald, Coach Joe Beasley

Arkansas DemocratBLYTHEVILLE En arbetsgrupp bestående av många lokala, statliga och federala brottsbekämpande myndigheter initierade en gryningsdrift i Mississippi County på tisdagen, vilket resulterade i arresteringen av 50 personer på federala drog- och pistolavgifter och två på statsgarantier.
recept viktminskning Camden News Stories för augusti 2015