tips gå ner i vikt Calgary Flames förlorar coolt

lchf viktnedgång Calgary Flames förlorar coolt

De förlorade sin svala.

Om de inte kommer tillbaka, kan Calgary Flames förlora sig i slutspelet.

Flammorna unraveled i onsdagens 5 2 nederlag till Colorado Avalanche på Pepsi Center, överlämnar fem obesvarade mål och inte precis gömmer sina frustrationer.

För den andra natten i rad fanns tränare Glen Gulutzan för en bänkmindre för osportsligt beteende.

Senare straffades också regerings Lady Byng Trophy-vinnare Johnny Gaudreau för en interaktion med en domare. Furious efter att ha blivit kallad för utsmyckning efter en pinne till hans nackeområde i den tredje, slogs han med 10 minuters missförhållanden.

När flammarna försökte radera en tvålimport ledde deras offensiva motor redan i duschen.

tror att det kommer till disciplin, och det börjar också med mig, sade Gulutzan efterspel. av samtalen jag kunde inte ta mitt huvud runt, och jag reagerade på rätt sätt.

Jag tog betet också. Jag skämtade med killarna (tisdag) att det var min första bänkmindre i ligan efter sju år och en annan i kväll. Men jag tog betet, eller hur? Jag fick en kille som stirrade på mig och väntade på mig att säga något jag tog betet på, och jag måste vara bättre än att ta betet i ett känslomässigt laddat spel. Hej, i slutet av dagen hade de killar som var mest emotionellt laddade av detta spel pinnar. Du måste lämna det till spelarna, och det på mig. Det var ingen brist på killar som vill ta del av skulden för förlust på onsdagen.

Flames försvarare Travis Hamonic väntade till exempel på sitt skåp och pekade ett finger på sig själv eftersom han inte lyckades knyta fast Matt Nieto på det fjärde lavinmålet under en hemsk mellanspel och sa ett spel jag gör 10 av 10 gånger. ‘Men vi måste göra ett bättre jobb att svara efter att de får ett par (mål).’

Under ett skrämmande ögonblick i onsdagens andra period, skar Sam Bennett skridsklingsklinga Gaudreau på halsen under en målsprutning. Det var bara ett ytligt sår, och nr 13 var tillbaka på bänken strax efter.

Med 11:55 kvar i den tredje, var Gaudreau klippt i samma område av Blake Comeau s twig.

Comeau kallades för högt stickande och Gaudreau för utsmyckning.

en till mig är dumbfounding, sade Gulutzan. vilken spelare som någonsin har spelat, när du får något i ansiktet måste jag försvara min kille här. Det här är vår kille. Detta är vår bästa spelare. Elva minuter att gå, han blir hög i ansiktet och sedan tre minuter senare kastas han ut ur spelet? Jag vet inte hur du skulle reagera på att få träff i ansiktet. Flammorna reagerar i deras nästa utflykt blir fascinerande.

Kapten Mark Giordano hade stressat efter tisdagens nederlag i Dallas att det är svårt att smälta på varandra följande förluster under denna viktiga tid på säsongen.

Och vad sägs om back-back-motgångar mot andra squads i jokerteaterna i NHLs västerländska konferens? Mikael Backlund invände på en shorthanded avbrott och sedan slog Michael Frolik besättningen från Calgary till en tvåmålsledning i Mile High City , men värdarna svarade med fem tallies att vända på manuset och sedan några.

MacKinnon, den stående superstjärnan, fick bollen rulla med en manfördelare.

Bara 68 sekunder senare slogs defenseman Nikita Zadorov i fiendens territorium och fann lite dagsljus på David Rittichs handske sida för en oassisterad, mestadels obestridd snipe.

Sedan, med squadsna som spelade fyra en sida, täckte blueliner Tyson Barrie en flurry av tre mål i ett spann av 4:17, avslutade från gimme-serien efter en cross-crease setup från Mikko Rantanen.

Duncan Siemens capped poängen med en sen tom nätter.

Avs har nu vunnit ett dussin av sina förgångna 13 tävlingar på Pepsi Center och har dragit jämn med Flames i jokertecken. Båda är en punkt av en playoff-position, men Avs har två matcher i handen.

‘Speciellt upp två på nästan halvvägs av spelet, det är ett svårt piller att svälja’, säger Giordano. ‘Du kan inte göra någonting åt det nu men försöka vinna nästa. Vi kommer till det peka för en vecka sedan, sägde vi förmodligen att vi kontrollerade vårt eget öde. Nu är vi på den punkten där om vi inte börjar stränga vinner tillsammans, måste vi få lite hjälp. ‘

ICE CHIPS

Det finns några bra nyheter, Flames fans. Ordet är, G Mike Smith var på isdagen i Calgary. Den 35-åriga arbetshorse har missat de senaste nio spelen på grund av en lägre kroppsskadaFlames C Nick Shore spelar väntningsspelet. Handelsfristens förvärv kände under väder onsdag och fördröja sin debut i Calgarys silke.
tips gå ner i vikt Calgary Flames förlorar coolt