träning för viktnedgång Börja nytt år med pengar mantra

vad ska jag äta för att gå ner i vikt Börja nytt år med pengar mantra

Michelle Singletary välkomnar kommentarer och kolumnidéer. Nå henne i vård av Washington Post, 1150 15th St.

Jag bryr mig inte om att framgångsnivån för nyårsbeslut är låg. Jag gör dem ändå.

Folk, jag vet inte om dig, men jag trött hela tiden. Jag vaknar trött. Detta beror troligen på att jag får ett genomsnitt på cirka fem timmars sömn per natt och det är generöst. Så, för 2018, ger jag mig en sömn. Inga fler sena tv-program. Jag måste bara titta på Comedy Central Daily Show på morgonen.

Jag bestämde mig också för att gå ner i vikt. Min före detta tegelhus har förvandlat till en villa efter tre barn och för många potatischips och snabbmatsmat eftersom jag var för trött att laga mat efter att ha arbetat långa timmar eller volontärarbete.

Och medan mina finanser i stort sett är i bra form, är jag alltför besatt och stressad om att ha tillräckligt med pengar för pensionering. Förra året kollade jag ibland min 401 (k) flera gånger i veckan. Detta är inte bra. Titta på aktiemarknaden upp och ner svänger så nära sätta mig på kanten.

När jag bestämde mig för mina resolutioner försöker jag hitta ett sätt att hålla mig på rätt spår. Ett år valde jag en temansång. Att lyssna på det gav mig regelbundet möjlighet att göra bättre. I år väljer jag citat.

Här är min inspiration för att få mer vila: sömn är inte tom tid. (Arianna Huffington, Sleep Revolution. Huffington säger att mycket av vårt samhälle fortfarande arbetar under den kollektiva vilseledningen att sömn helt enkelt är förlorad för andra sysslor, att det kan oändligt utnyttjas på vilja för att tillfredsställa våra allt upptagna liv och överträffade att göra listor . Kombinationen av en djupt oriktig definition av vad det innebär att lyckas i dagens värld att det bara kan komma genom utbrändhet och stress tillsammans med distraheringar och frestelser i en 24/7-förbunden värld, har förtvivlad vår sömn som aldrig tidigare. skickade e-postmeddelanden klockan 2 eller 3 på morgonen. Jag förväntar mig inte att mottagaren svarar, jag fick bara jobb utan att behöva arbeta. Men jag handlade mycket vilande resten för extra timmar att göra mer.

För att äta bättre är mitt citat: att leva och inte leva att äta. (Benjamin Franklin, Richard Almanack. Jag ska prova en mer växtbaserad diet.

Slutligen,
träning för viktnedgång Börja nytt år med pengar mantra
för mina pensionskrav: investerar är vi ofta vår värsta fiende. (Burton G. Malkiel, Random Walk Down Wall Street. Han säger också att förståelse för hur sårbar vi är i vår egen psykologi kan hjälpa oss att undvika de dumma investerarnas förvirring som kan skruva upp vår ekonomiska säkerhet. Frågade mina läsare att skicka mig lite av deras favorit ekonomiska citat också. Här är deras ord av finansiell visdom för 2018:

många timmar skulle du behöva arbeta för att köpa den produkten? Lehman från Akron, Pa., Sa: använd det här citatet på mina döttrar, som bara är gamla nog för att sitta, men det gör dem redan mer att utvärdera sina inköp. bästa sättet att samla rikedom är att komma ur skulden. Glenn Whitehead från Tigard, Ore., Hörde detta från en auktoriserad revisor som han en gång arbetat med.

arbeta för dina pengar; låt dina pengar fungera för dig. Bob Mutari från Landisville, Pa., Sa att jag följde med att jag arbetade för att spara pengar för att tjäna intresse (i goda dagar) och senare vara smart med mina pengar (ingen skuld). Kredit är dagens slaveri. Robert Dogan från Arlington, Va.,
träning för viktnedgång Börja nytt år med pengar mantra
Sa att han insåg detta efter år av att racka upp och sedan bli av med kreditkortsskulden. Han har sedan befriat sig själv.