vad ska jag äta för att gå ner i vikt Böne ärenden i West Branch

hur gå ner i vikt Böne ärenden i West Branch

Brevet säger: ‘En av våra klagande rapporterar att vid ett nybörjande basketbollsspel [5 jan] vid West Branch High School, var en bönen över högtalaren efter att folkljudet spelades. Det rapporterades att alla deltagare var bad om att förbli stående för denna bön och att bönen var kristen i naturen. ‘

På tisdagen uppgav Elizabeth Bonham, advokatbyrån för amerikanska civila frihetsunionen i Ohio, att: ‘Högsta domstolen har upprepade gånger avgjort att det är otillåtet att religiösa rutiner äger rum under skolans sponsrade händelser.’

Tim Saxton, superintendenten i West Branch, sa tisdag att alla böner avbröts efter att ha mottagit klagomålet och distriktet är i kontakt med sin advokat.

Men samhället vill be att återvända.

På mindre än 24 timmar från skjortans ‘skapande’ har mer än 200 $ 10 ‘Bön Matters’ -skjortor sålts.

Medföräldrar Brandy Pidgeon sa att skjortorna är en produkt av en idé från hennes son Nick Pidgeon.

‘Han sa bara en natt under middagen,’ bönen betyder ‘, sa hon. ‘Enkelt som det. Och vi gick därifrån.’

‘För dessa pojkar är det viktigt och vi vill ta tillbaka det om vi kan’, säger Brandy Pidgeon.

Everett sa att frågan inte handlar om religion, det handlar om att ta saker som eleverna bryr sig om ifrån dem.

‘Det är bara viktigt för dem’, sa hon. ‘Härifrån har vi höga självmordssatser i områdesskolor och vi har de skolorna når ut till oss och säger,’ Be för oss, vi behöver dina böner just nu ‘och när vi tar bort det från studenterna möjlighet att vara där för varandra och be för varandra och se upp för varandra är det bara svårt att få någon att säga, ‘Hej, du kan inte.’ ‘
vad ska jag äta för att gå ner i vikt Böne ärenden i West Branch