viktminskning Börja gå ner i vikt om du är överviktig

hur ska man gå ner i vikt Börja gå ner i vikt om du är överviktig

Planen, som har laddats ner mer än 3 miljoner gånger, är utformad för att hjälpa dig att gå ner i vikt säkert och hålla bort den. Nycklarna till framgång: Gör realistiska förändringar i din kost och fysisk aktivitet som kan bli en del av din vanliga rutin. bästa sättet att gå ner i vikt är att göra långsiktiga förändringar i kost och fysisk aktivitet som resulterar i en stadig viktminskning. Att gå ner i vikt vid omkring 0,5 kg till 1 kg per vecka tills du uppnår en hälsosam kropp massindex (BMI). Belysning är några användbara tips för att starta din resa mot en hälsosam vikt. När du är på väg finns det mycket information och råd som kan hjälpa dig att fortsätta gå i vår viktminskning. Massor av använd och dryck mer än vi inser och gör lite fysisk aktivitet. Resultatet är ofta viktökning. gå ner i vikt, vi behöver ändra våra nuvarande vanor. Detta äter mindre, även när man äter en hälsosam, balanserad diet och blir mer aktiv. Drastic-dieter och träningsregimer som leder till snabb viktminskning är osannolikt att arbeta länge, för att dessa typer av livsstil Ändringar kan inte upprätthållas. När du slutar regimen kommer du sannolikt att återvända till gamla vanor och återfå vikt. Dagen idag Du kan takeix-åtgärder idag som börjar din resa mot en hälsosam vikt: Ladda ner NHS Choices viktminskningsplan. Kontrollera om du är frisk vikt med vår BMI hälsoviktkalkylator. Om du behöver förlora några pund, kommer du att få det dagliga kalorimålet.
viktminskning Börja gå ner i vikt om du är överviktig