viktminskning snabbt Caldwell lärare arresterades för felaktigt förhållande med 16

gå ner i vikt blogg Caldwell lärare arresterades för felaktigt förhållande med 16

Burleson County,
viktminskning snabbt Caldwell lärare arresterades för felaktigt förhållande med 16
TX (KXXV) Burleson County Sheriff’s Office sa att de undersöker ett fall av ett felaktigt samband mellan en lärare och flera studenter vid Caldwell High School. Sheriffens kontor meddelades den 12 september av skolans tjänstemän och utredningen började omedelbart. Undersökningen visade att läraren hade ett förhållande med en 16-årig student som började i början av 2017. En utlämning utfärdades för 24 år gamla Aracely Sauceda av Bryan. Sauceda vände sig in i Burleson County fängelse den 16 september 2017. Hon blev uppskattad av felaktigt förhållande mellan utbildare och student och oanständighet med ett barn. Hon skrev upp en $ 50.000-obligation och släpptes samma dag. Mer avgifter är avhängiga i fallet och undersökningen pågår. Caldwell School District utfärde följande uttalande: ‘Caldwell ISD fick information om att en lärare hade ett olämpligt förhållande med en student. Informationen var agerad av administrationen,
viktminskning snabbt Caldwell lärare arresterades för felaktigt förhållande med 16
bland annat frågade Burleson County Sheriff’ s kontor att hjälpa oss i utredningen. Läraren var på administrativ ledighet och avgick sedan detta förra måndagen.