bästa dieten för att gå ner i vikt Brittany Green

träning för att gå ner i vikt Brittany Green

Utah löpare beskriver scen nära Boston Marathon attack

SALT LAKE CITY Dussintals Utah-invånare var på Boston Marathon på måndagen, både konkurrerande och stödjande kära, eftersom två bomber gick av och dödade minst två och skadade dussintals. Av de mer än 23 000 löparena vid maraton var 354 från Utah. Lokal löpare Lisa Western kvalificerade sig för Boston Marathon i St. George i oktober. Hon var bara två kvarter från epicentret för de två bomberna nära slutet av loppet. En rad olika organ är involverade i jakten för att ta reda på vem som utförde det dödliga angreppet och varför, men tjänstemän varnar för att mycket lite är känt vid denna tidpunkt. Enligt skattemyndighetens webbplats upplevde det statliga arkiverings- / betalningssystemet ett hårdvarufel på måndagskvällen, så de förlängde tidsfristen till den 16 april. Ingen ränta eller straff kommer att bedömas till midnatt den 16 april. 24-timmars förlängning gäller endast för statliga inkomstskatter, inte federala inkomstskatter.

Full transkript: Obama lovar rättvisa för Boston-blaster

Av Tom Cohen, CNN. CNN Jessica Yellin och Jim Acosta bidrog till denna rapport. WASHINGTON (CNN) Ordförande Barack Obama sa måndag att han beställde resurser för den federala regeringen att svara på bombningarna i Boston på måndag, inklusive ökad säkerhet runt om i USA efter behov. Pledging en fullständig utredning för att ta reda på vad som hände,
bästa dieten för att gå ner i vikt Brittany Green
sade Obama att enskilda individer eller grupper som ansvarar för vad han kallade förlusten, kommer full vikt av rättvisa. Twitter hashtag prayforboston används för att erbjuda kondoleanser och tankar om explosionerna. YouTube-användare har laddat upp video från explosionen. Två kan ses här och här.

Kennecott ber Bingham min anställda att ta obetald ledig tid

BINGHAM CANYON MINE, Utah Kennecott har bett anställda vid Bingham Canyon Mine att ta semester eller obetald tid som de arbetar för att återställa min verksamhet. Enligt ett pressmeddelande från Kennecott Utah Copper skickade måndag är erbjudandet om oavlönad semester eller semester inte obligatorisk, och om anställda väljer att inte ta det, blir de be om att rapportera till jobbet som vanligt. Courtesy Kennecott Utah Koppar, Facebook.

Huvudman säger Heart Challenge är livsförändring

COTTONWOOD HEIGHTS, Utah Principals över Wasatch Front är mer än halvvägs genom deras 100 dagars fitnessutmaning. Intermountain Health My Heart Challenge är en tävling mellan 15 huvudmän över dalen. Canyonview Elementary Principal Brent Shaw säger utmaningen har förändrat sitt liv. De 150 studenterna är alla från en skola. Faktum är att de kommer från hela Utah. utredningen finner problem inom narkotikaenheten

WEST VALLEY CITY, Utah West Valley City Police Department har slutfört sin interna undersökning av den nu upplösta Neighborhood Narkotics Unit. På en presskonferens på fredagen sade Wayne stadschef Wayne Pyle att en intern utredning fann stora problem inom enheten. processer är det som upptäckte problemet i första hand. När vi upptäcker problem tar vi hand om dessa problem. Center Al Jefferson ledde Jazz med 40 poäng och 13 returer. Randy Foye och Mo Williams lade till 16 poäng vardera. Jazzen spelar Timberwolvesna (29 49) igen i Minneapolis på måndag då Grizzlies (54 25) i Memphis på onsdag. Vinnaren sätter Jazz (42 38) ett halvt match bakom Los Angeles Lakers för den sista playoff-platsen.
bästa dieten för att gå ner i vikt Brittany Green