gå ner 5 kilo snabbt Brandföretaget förlorar vikt för mataffär

kalorier viktnedgång Brandföretaget förlorar vikt för mataffär

Van Etten Community Fire and Rescue-teamet börjar snart krympa. Den 23 januari alla brandmedlemmar alla väga i början av vad som kommer att bli en grupp försök att äta mindre och övningar andra människor kan ha mer att äta.

‘Vi gör saker som en grupp’, förklarade brandchef Anthony Ferrone. Ursprungligen tänkte de att de skulle gå ner i vikt och varje donera $ 20, men inte alla i företaget kunde bekvämt göra det, då tänkte de på att satsa på den största förloraren, men äntligen slog företaget sig på väg att gå ner i vikt och hjälpa till SpencerVan Etten-samhället. ‘Så vi bestämde oss för att vi skulle göra saker tillsammans. Företaget kommer att donera en dollar för varje pund vi förlorar till matskafferiet.’

Från och med den 1 juni kommer brandkårens medlemmar att väga in varje vecka och hålla reda på deras subtraktion: två löpband ställs in i buggarna bakom brandbilar och folk arbetar redan.

Förutom den första och sista vägen ins, förklarar Ferrone att de använder ett hederssystem. Alla får ett nummer tilldelat och det här nummerets förlust kommer att publiceras på anslagstavlan, men ingen vet ditt nummer utom dig själv och den person som tilldelade dem (Carissa O ‘Hara).

Millie och Bob Thornton från Spencer matskafferi var till hands för den första vägen in och förväntar sig att vara där för den sista även den 1 juni för att få en check. ‘Jag hoppas att alla förlorar mycket vikt!’ utropade Millie.

‘Matpantryen går bra,’ rapporterade hon. De hade många semesterdonationer som har tagit dem igenom, sa Bob.

Skaffan hålls på den sista torsdagen i månaden, och bortsett från det, ‘ringa de. Millie sa att hon hade gjort två leveranser den eftermiddagen.’ När vi har fem torsdagar i en månad är det svårt för familjerna ,’ Hon sa. ‘Och barnen var ute av skolan i två veckor, så det sätter press på livsmedelsbudgeten hemma. De får inte frukost och lunch i skolan, och de får inte sina ryggsäckar (att ta hem mat). Vi vänder inte någon bort, ‘tillade hon, även om vissa människor omdirigeras till ett matskafferi närmare där de bor.

Hon sa också att folk i samhället som kommer och frivilligt gör en hel del för skafferi. De har flera grupper, inklusive kyrkogrupper och unga ‘grupper som kommer’. Key Club älskar att göra uppgiften, ‘sa hon.’ Det är trevligt för dem att se vad som händer. Vi älskar att få barnen att komma hjälp , och de älskar att göra det. ‘

‘Jag ska säga, små samhällen är underbara’, sa Millie. ‘De donerar verkligen, de håller matskafferna på väg. ‘

ArtiklarNewfield man laddad för allegedly stjälning, sedan skrotning, carSeeking En Elusive CureDeferred Enlightenment: En mans vilda resa från Ithaca till ashramerna av IndienNews dokument visar månader för att slåss i länets Mänskliga KontorDin senaste ImmortalsLegislature förseningar väger in på NYS plastpåse banIthaca Polisundersökningsskytte i NorthsideReed-kampanjen återupplöser ‘Ithaca liberal’ -taggen i ny annonskampanjDetta är förslaget på $ 123M om att ombyga Green Street Garage-webbplatsenCDems som Mitrano, men inte tillräckligt för att godkänna (ännu)

CommentedEndorsed av många, söker Mitrano klarhet i meddelandet (3) Maguire tillkännager Honda av Ithaca förvärvet (1) Rehashing ekonomisk utvecklingspolitik i Tompkins County (1) Varför har Tompkins County inte mer vattenkraft? (1) Reed-kampanjen återupplivar ‘Ithaca liberalt ‘taggar i ny annonskampanj (1) Förändringar i verk för Ithaca s Inlet Valley (1)’ Iron Chef ‘möter’ Magic Mike ‘på State Theatre (1) Skulle gräsrots PAC-finansiering påverka loppet för NY 23? (1) Livet ovanpå Ithakas soptippsavfall (1)
gå ner 5 kilo snabbt Brandföretaget förlorar vikt för mataffär