gå ner 5 kilo snabbt Brasilien kvinna förlorar 160 pund genom diet

gå ner i vikt med styrketräning Brasilien kvinna förlorar 160 pund genom diet

Ingen var tvungen att berätta för Kristal Lagro att hon var överviktig. Hon visste att hon var överviktig. Hon visste bara hur stor hon var till januari 2004 när hon bestämde sig för att gå med i en viktminskning vid Union Hospital.

Sedan gick hon hem från jobbet och satt på soffan framför tv: n med handen i en påse potatischips. Hon var för trött att flytta.

När hon gick till en grupp väger in, registrerade skalan. Hon frågade var hon kunde gå för att få vägas. Den ansvariga personen berättade för henne att gå till kornhissen eftersom ingen skala på sjukhuset där hon arbetade som registrerad sjuksköterska kunde ge henne en korrekt läsning. Hon vägde 355 pund.

Kristal beslutade att tippa vågorna mot hälsosammare livsval, och hennes beslutsamhet har löpt ut. Idag är hon 160 pounds lättare och tränar för att tävla i två triathlons och en mini marathon.

Lagro visste att hon förlorade och fick 40 pounds upprepade gånger i viktminskningsprogram som hon hade försökt i det förflutna.

Jag blev tillsagd att gå till Graham Grain för att få vägas, det var gnistan som antändde min viktminskning, sade Lagro. folk vet att de är tunga. Det var förnuftigt varför mina knän skadade och varför jag var trött. Jag skakade runt mycket.

Inte länge efter att ha bestämt sig för att försöka näring och fitness för att gå ner i vikt och komma i form, använde hon sin återbetalningskontroll för att köpa en löpband.

första två veckorna är hemska, sa hon. kom hem efter att ha arbetat en 12 timmars skift och gick en timme varje natt. Jag hade svårt att göra det vid 3 mil per timme.

Hon fortsatte programmet, säger hon trots hennes mentala och fysiska utmattning för att hon är hård.

envis, sade Lagro. vikten kom ifrån. Jag svettas. Mina anklar skadade, mina knän skadade. Det var hemskt. Nu kör jag. Curves-programmet riktar sig mot kroppsfettförlust och viktminskning genom ett 30-minuters träningsprogram med hjälp av specialutrustning. Hon gick med i kurvor den 16 februari 2004, efter att ha förlorat 41 pund på egen hand.

Curves-programmet är baserat på att komma till träningspasserna minst tre gånger i veckan, säger Kathy Allen, ägare till Brasilien-anläggningen.

är fantastiskt, sa Allen. var mycket ivrig om att göra minst tre sessioner i veckan.

hon förlorade 136 pund som vi registrerade, vilket uppgår till 65 totalt pounds kroppsfett och totalt 95 tum från hennes byst, midja, höfter, armar och lår, vi kom in i Curves International Sweetheart-tävlingen i december 2004,
gå ner 5 kilo snabbt Brasilien kvinna förlorar 160 pund genom diet
Allen sa. Februari 2005 vann hon som löpare. Att hur Looking Good Now tidningen lärde sig om hennes stora viktminskning och kontaktade henne om att göra en historia för tidningen. Hennes kaloriantal varierade från 1 400 till 1 600 per dag, sa hon.

Under denna period arbetade hon också två omvårdnadsjobb, en på den medicinska maxhanteringsenheten, 4 C, på Union Hospital och en annan på Holly Hills sjukhem i Brasilien.

Att hålla exakta journaler om matintag var ett måste.

skrev ner allt jag åt, sa hon. Jag åt i trender visade. Livsmedelsrekord berättar varför du förlorade någonting en vecka. Om jag valde att äta en påse chips finns det konsekvenser. Du måste vara ansvarig för vad du äter. Du måste vara ansvarig för allt du gör i livet. Viktökning eller förlust är i sista hand mitt ansvar.

blev avskräckt, men mina medarbetare och personer på sjukhuset sa att jag inte skulle sluta träna och äta ordentligt, sa hon. stannade med mitt program och efter ungefär en månad började jag gå ner i vikt igen. Jag tror att det var min kropp som anpassade sig till fettförlusten.

gör det bästa du kan med vad du har, sa hon. du gillar din situation, du ändrar den. Om du misslyckas och du lär dig något, misslyckades du inte. Du lär dig helt enkelt ett nytt tillvägagångssätt. Jag ledde hela mitt liv. Det tog mig tills jag var 32 år gammal för att lära mig vad som fungerade för mig. Det kulaste är att jag har en bättre förståelse för min kropp. Det är mycket empowering. Det försök och fel. Hon är tacksam för sin Skapare, hennes vänner, hennes söner och mest av allt, hennes mamma.

mamma, Mickie Onken, är som en pelare, hon är så fenomenal, sade Lagro. bor hos oss. Hon berättade för mig hur bra jag gjorde varje natt. Hon skulle se till att pojkarna gav mig tid att slutföra träningspasset på löpbandet och när jag var för trött för att göra det, lagde hon lunch för mig att ta till sjukhuset nästa dag. Hon bestämde vad jag skulle äta. Hon är min styrka när jag tröttnade. Hon var min mästare. Jag kunde absolut inte ha gjort det här utan henne. Jag är så välsignad. Hon är min bästa vän.
gå ner 5 kilo snabbt Brasilien kvinna förlorar 160 pund genom diet