gå ner i vikt hemma Brady appellerar upphängning på deflaterade bollar

gå ner i vikt snabbt piller Brady appellerar upphängning på deflaterade bollar

Brady appellerar upphängning på deflaterade bollar; Pats åberopar NFL

Tom Brady appellerade den fyra spelupphängningen han gavs för sin roll i att använda deflaterade fotbollar under AFC-mästerskapet och spelareförbundet uppmanade kommissionär Roger Goodell att utse en neutral skiljeman för att höra ärendet.

I den kollektiva överenskommelsen om kollektivavtal föreskrivs att det kommer att beslutas av Goodell eller en person han utser. Men spelarförbundet sa i ett pressmeddelande att NFL: s historia av inkonsekvens och godtyckliga beslut i disciplinära frågor är det bara rättvist att en neutral skiljedomare hör denna överklagande. fackförbundet detaljerade inte grunden för överklagandet. Men i en 20 000 ordrevision som lagts upp online av patrioternas advokater tidigare torsdagen bestrider laget slutsatserna om vetenskapliga, logiska och juridiska frågor.

Advokat Daniel Goldberg svarar på att liga slutsatserna är bäst, ofullständiga, felaktiga och saknar kontext, som ett exempel på att smeknamnet som används av en ballong och citeras i ämnet handlade om viktminskning, inte fotbollar.

Goldberg representerade laget och var närvarande under alla intervjuer av lagpersonal. NFL suspenderade quarterbacken för fyra matcher på måndagen, och böttade också de försvarande Super Bowl-mästarna 1 miljon dollar och tog bort två utkastsplockar.

Brady-överklagandet handlar bara om upphävandet och måste höras inom 10 dagar. Laget har inte sagt om det kommer att överklaga sina straff, vilket inkluderar en första runda utkast välj nästa år och en fjärde runda i 2017, före en 21 maj tidsfrist.

League utnämnd undersökare Ted Wells fann att Brady var minst generellt medveten om planer av två lag anställda att förbereda bollarna enligt hans önskemål, under ligan mandat minimum 12,
gå ner i vikt hemma Brady appellerar upphängning på deflaterade bollar
5 pounds per kvadrattum.

Men lagreklam presenterade sin egen vetenskap som skulle förklara förlusten av tryck på ett mer oskyldigt sätt.

mest grundläggande frågeställning i denna fråga är: VETER VETENSKAPEN FÖRDELNING AV PSI-FÖRSTORET I PATRIOTEN FOTBOLLAR? advokat Daniel L. Goldberg skrev innan han slutade, även i alla stora bokstäver, att det gör.

Återbekräftelsen hänvisar också till andra händelser av bolländring som inte behandlades lika hårt. Och det sägs ökad kommunikation mellan Brady och ballboysna efter att skandalen bröt var bara normala uttryck för oro, snarare än bevis på quarterback-skulden.

Här är några fler av fordringar och motkrav i Wells-rapporten och patrioternas upptalning:

NFL säger: Texter där McNally hänvisar till sig själv som deflator är en indikation på att han tog luft ur fotbollar efter att dom inspekterats av domarna. Hans texter med utrustningassistent John Jastremski innehåller också en hänvisning till att han ger en nål.

Teamet säger: McNally använde termen hänvisar till hans önskan att gå ner i vikt, som i texten, och ge någon den jackan. Och nålen var nödvändig eftersom McNally ibland var ansvarig för att få en infällningsnål till domare för pregame-testning.

NFL säger: Fotbollarna från patrioterna förlorade mer lufttryck mellan pregame-testet och halftiden än vad som kan förklaras av icke-skrämmande skäl.

Laget säger: Den liga körsbären hämtade avläsningar från två olika mätare för att skapa den största skillnaden mellan pregame och halftime mätningar. Det överskuggade en skillnad i lufttrycket i några av bollarna som kunde förklaras av atmosfäriska förhållanden.

Vem är NFL säger: Det Brady. Ett textmeddelande från Jastremski till McNally säger: till honom i går kväll. Han väckte dig faktiskt och sa att du måste ha mycket stress och försöker få dem gjort. Patrioter säger: Det är ett språng i logiken att dra slutsatsen att stressen var relaterad till fotbollsdeflering. De hänvisar, skrev Goldberg till Jastremski-vän, som utredarna fick höra, och samtalet innebar frågor som rör McNally-stress när det gäller att sälja familjebiljetter. NFL säger: Brady hindrade utredningen genom att vägra att vända om sin mobilpost. Teamet vägrade att göra McNally tillgängligt för en uppföljningsintervju. Underlåtenhet att samarbeta i en ligaundersökning anses beteende skadlig för ligan, och det öppnar laget och spelaren upp till allvarliga straff.

Laget säger: Ligan hade redan tillgång till Brady-texter och samtalar med McNally och Jastremski via sina telefoner. Också, om Wells utredare misslyckades med att ställa alla frågor första gången,
gå ner i vikt hemma Brady appellerar upphängning på deflaterade bollar
det är deras fel.