gå ner i vikt på en vecka British Boxing Board överensstämmer med att lyfta upphängningen

hur går man ner i vikt snabbt British Boxing Board överensstämmer med att lyfta upphängningen

A Z Sport Amerikansk fotboll Atletik Basket Boxning Cricket Cykling Dart Disability Sport Fotboll Formel 1 Gaelic Spel Golf Gymnastik Hästkapplöpning Motorsport OS Sport Rugby League Rugby Union Snooker Simning Tennis Vintersport Full Sport A Z

Händelser Vinter-OS Commonwealth Games VM

Runt Storbritannien England Skottland Wales Nordirland

World Sport European Football Champions League Afrikansk fotboll

BoxingChampions ListChampions List Boxing Home

Han intervjuades av BBBofC på fredagen när kroppen kom överens om att lyfta sin upphängning, vilket banar vägen för en återgång till ringen de kommande månaderna.

Vid suspendering av raseri 2016 pekade BBBofC på Furys hälsa som han hade tillåtit att använda kokain för att hjälpa honom att slåss mot depression.

Men BBBofC: s vilja att återställa sin licens är ett anmärkningsvärt steg, eftersom i oktober sade Fury att han inte skulle söka tillstånd från dem, vilket ledde till spekulationer om att han kunde söka en från en utländsk sanktionskropp.

På fredag ​​sade BBBofC: ‘Efter att ha intervjuat med Tyson Fury vid British Control Board of Control Office tidigare idag kommer upphävandet av hans British Boxing Board of Control boxers licens att lyftas med förbehåll för mottagande och godkännande av alla medicinska krav. ‘

Vad nu? Hjälper Joseph Parker? Fury har ingen hemlighet av hans behov att gå ner i vikt innan han kan tävla för första gången sedan han hävdade IBF, WBA och WBO världstitlarna från Wladimir Klitshcko år 2015, Ukrainas jägare första nederlag i 11 år.

Han har också skiljat sig med mannen som utbildade honom till vinnaren sin farbror Peter Fury.

Istället arbetar Fury under ledning av Ben Davison, eftersom han ser ut att göra sig redo för en återkommande före sommaren.

Den tidigare mästaren har upprepade gånger refererat april till sitt mål för återvändande, eftersom han plottar en rutt för att bekämpa divisionens största namn.

Divisionens landskap kommer att förändras den 31 mars när IBF och WBA-mästaren Anthony Joshua möter WBO-titelinnehavaren Joseph Parker i en enighet.

På torsdagen erbjöd Fury för att hjälpa Parker i sin förberedelse, tweeting New Zealand Fighter: ‘Om du vill att jag kommer att spara dig när du är i Storbritannien träning för kampen. Det hjälper både mig och dig. Du kommer inte hitta bättre sparring än jag lovar dig. Låt mig veta kära? ‘

Dela denna sida

Dela detta med Läs mer om delning.

‘Gunnersaurus böjde sig och tog om tre sorgsenheter med sitt massiva huvud’ BBC Three berättar bekännelserna hos några av männen och kvinnorna under de furry huvuden av engelska fotbolls mest kända maskotar.
gå ner i vikt på en vecka British Boxing Board överensstämmer med att lyfta upphängningen