gå ner i vikt snabbt blogg British Diabetic Association s topp fem värsta dieter 2013

gå ner i vikt snabbt utan träning British Diabetic Association s topp fem värsta dieter 2013

Börja en före juljul eller planera hur du går ner i vikt under det nya året? JAINE BLACKMAN tar en titt på British Dietetic Association s fem bästa värsta dieter 2013

Festsäsongen är nästan över oss den tid då vinterwoollies måste göra plats för små svarta klänningar. Om en bit av komfort som äter för att hålla ut dessa vinterkylningar har lämnat dragkedjorna spänner, kan du leta efter att släppa några pounds, antingen nu eller i det nya året. Men akta dig för kortsiktiga korrigeringar som kan skada din hälsa. och ditt bankkonto.

‘Det finns ingen trollstav närma sig för en förnuftig och hållbar viktminskning. Djupt ner, vi vet alla det, men när vi läser om dieter beräknas (underbara) kändisar följa det som är frestande att kasta sunt förnuft ut genom fönstret och följa en fluga.

Det gör inte det, är meddelandet från British Dietetic Association (BDA), nationens största organisation av mat- och nutritionprofessorer med mer än 7000 medlemmar, vilket kommer över ett stort antal konstiga och galna kostvanor och viktminskningskrav . Den har precis avslöjat sin årliga lista över Top Celebrity Dieter att undvika. Under de tre senaste åren har Dukan Diet kommit ut som nummer ett men det glider till nummer fem i år. Breatharian Diet har tagit en ny post, följt av Biotyping Diet på nummer två, Glutenfri Diet på nummer tre och Alcorexia Diet på nummer fyra. Här är de värsta kändisbundna dieter som BDA har identifierat och talat ut mot 2013:

Kändislänk: Skådespelerska Michelle Pfeiffer har uppenbarligen avslöjat att hon tror att hon var inblandad i en kult som följde den andningsrika kost. (Liknar Madonna s påstådda luftdiet när du låtsas att äta maten på tallriken framför dig och fylla upp med gulping air.) Vad handlar det om? Personer som följer andningsdieten kan tro att de inte behöver äta mat eller dricka några vätskor eftersom de kan uppnå näring från luft och / eller solljus ensamt. BDA-dom: Du kan allvarligt inte leva på frisk luft ensam! Vi kan inte betona nog att människor inte ens bör överväga att följa denna diet. Det finns inget bra vi någonsin kan säga om den andliga kosten. Du kan vara säker på viktminskning om någon försökte existera på denna diet men det skulle också åtföljas av uttorkning, undernäring och risk för dödsfall.

Kändislänk: År 2013 hänvisade sångaren Boy George till detta som att tillskriva hans viktminskning. Vad handlar det om? Det finns olika sätt att följa med. BioSignature-systemet gäller sex olika hormontyper och fettackumulering på olika kroppsplatser och syftar till att minska kroppsfettreduktionen, mätt av hudkalibrer, genom hormonbalans. bara vissa livsmedel, så att man skär ut andra, lägger till ett träningsprogram och tar tillskott löften är att det kommer att upptäcka minska fett. BDA Bedömning: Bio nonsens! Denna diet förlitar sig för mycket på kosttillskott och pseudovetenskap med endast ett selektivt korn av robust vetenskap de hormonerna är inblandade i fettmetabolism) och nämner inte ens visceralt fett (inre fettvävnad).

Kändislänk: Gwyneth Paltrow förespråkar för det här detta. Vad handlar det om? Att skära ut gluten, proteinet som finns i vete, korngryn och havre och livsmedel som innehåller det är ett hälsosammare alternativ för alla och kan leda till viktminskning. BDA-dom: Det är viktigt för personer med celiaki eller gluten känslighet, det finns ingen trovärdig publicerad forskning som visar att en glutenfri kost i sig leder till viktminskning hos de utan.

Celebrity Link: Det är allmänt tänkt att många toppmodeller och andra följer denna ‘diet’. Vad handlar det om? Det är när människor äter väldigt få kalorier under dagen / veckan och bankar dessa sparade kalorier (kcals) för att binge alkohol i helgen, vanligtvis. Om du till exempel föredrar en VLC-diet (mycket låg kalori) kan du banka omkring 1500 kcal per dag, vilket ger dig 10 500 kcal för att dricka under veckan (baserat på den rekommenderade kvinnliga kosten på 2000 kcal per dag). Detta motsvarar: 45 pints lager (baserat på en enda pint som är cirka 230 kcals). Med en lager lager som är två enheter, ger du ett veckalt alkoholintag på 90 enheter. 131 glas rött vin eller 26 flaskor (baserat på ett glas rött runt 80 kcal). Med ett enda glas som en enhet ger du ett veckovis alkoholintag på 131 enheter). Kontext: Den säkra veckovisa alkoholenhetens intag är 28 enheter för män och 21 enheter för kvinnor. BDA-dom: Fall inte av vagnen! Efter en VLC-diet ensam är galenskap i sig, eftersom du säkert inte kommer att få de kalorier, vitaminer och näringsämnen som kroppen behöver för att överleva och fungera.

Inte bara det, men i slutet av veckan när du är trött och svag, utsätter du din kropp för ett försök med alkoholintag. Alkohol har liten näring än kalorier. Detta är en oroande ‘diet’ som kan leda till enorma skador på kroppen.

Kändislänk: Hertiginnan av Cambridges mamma, Carole Middleton och Jennifer Lopez har enligt uppgift följt denna diet. Vad handlar det om? Detta är en komplicerad hög protein, ingen / låg carb, fyrafas diet som främjar snabb viktminskning. BDA-dom: ‘Dukan’ gör så mycket bättre! Den styva Dukan Diet fungerar genom att begränsa mat, så att kalorier begränsas. Initial viktminskning kommer att vara flytande. Även diettens skapare, Pierre Dukan, som i 2013 förbjöds att praktisera som en läkare i Frankrike, har varnat för associerade problem med kosten som brist på energi, förstoppning, behovet av vitamin- och mineraltillskott och dålig andedräkt . Sian Porter, konsultdietist och talesvärd för BDA, sa: ‘Den nedersta raden är, om det låter för bra för att vara sant, så är det förmodligen.’ Även om du måste betala för en DVD eller en speciell bok eller produkt som kommer att låsa upp hemligheterna att gå ner i vikt, kan det också vara en bra indikator på att de enda pund du kommer att förlora kommer att vara ur din plånbok. Sophie påpekar också att medan glamorösa bilder av kändisar mättar vissa delar av media, har många kändisar en armé av människor för att hjälpa dem att behålla sin bild, vilket är väsentligt för deras försörjning, och mycket pengar att göra vad de anser behövs.
gå ner i vikt snabbt blogg British Diabetic Association s topp fem värsta dieter 2013