gå ner i vikt styrketräning Brown County par anklagade för svältande adoptiv son

motivation gå ner i vikt Brown County par anklagade för svältande adoptiv son

BROWN COUNTY (WBAY) Ett Wrightstown-par har blivit debiterat i ett fall som Brown County Sheriff’s Office beskriver som ‘psykiskt och fysiskt missbruk och tortyr’. Bradley J. Fahrenkrug, 40, och Kimberly M. Fahrenkrug, 38, anklagas för fysiskt och psykiskt missbrukar sitt 5-åriga antagna barn genom att förneka honom mat, vilket gör att han sover i en spjälsäng, vilket gör att han går runt varv med en vävd ryggsäck, bland annat påståenden. Avgifter mot paret lämnades 7 juli i Brown County Court. Varje ansikte räknas av första graden Rarelös skada, psykisk skada för ett barn, första graden oförskräckligt äventyrande säkerhet, barnmisshandel som resulterar i stor kroppslig skada och falsk fängelse. Kriminalklagomål som erhållits genom Action 2 News visar datum för överträdelserna mellan oktober och oktober. 1 2016 och 12 april 2017. DOCTORS EXPRESS CONCERNOn torsdagen den 6 april togs ett 5-årigt barn till American Family Children’s Hospital i Madison för vad läkare sa var ett fall av ‘allvarlig undernäring’. Läkare sa att de var oroade över barnets levnadsmiljö och bekymrade Kimberly Fahrenkrug var ‘avsiktligt svältande’ barnet genom att kontrollera hans mat och begränsa vad han äter. Kriminell klagomål säger personal vid sjukhuset sade att Fahrenkrugs berättade för pojken att ‘kontrollera,
gå ner i vikt styrketräning Brown County par anklagade för svältande adoptiv son
krävande och onormala i hans vägran att äta och manipulera andra. ‘Sjukhuspersonalen beskrev dock barnet som’ sött, artigt och mycket normalt. ‘Barnmissbrukare, Barbara Knox, sa att pojken hade förlorat fyra pund sedan hans sista viktkontrollen den 2 mars. Han var 29 pund när han antecknades på sjukhuset i Madison. Det var inte pojkens första resa till ett barns sjukhus för sin vikt. Knox noterade att pojken hade blivit admittad till barnsjukhuset i Wisconsin i oktober 2016 för hans oförmåga att gå ner i vikt. Knox sa att pojken var för närvarande vid risk för stor kroppsskada och / eller död på grund av hans medicinska tillstånd . ‘Sjukhuset beställde att han fick obegränsad tillgång till mat som de övervakade honom för ett tillstånd som kallas refeeding syndrom, vilket händer vid allvarlig undernäring. Kimberly Fahrenkrug berättade för tjänstemän att pojken hade vägrat mat hemma vilket ledde till hans viktminskning. Men läkare som såg barnet i oktober sa att de var oroade över Kimberlys interaktioner med barnet och sade att hon försökte kontrollera sitt matintag medan han var på barnsjukhuset. När pojken sa att han var hungrig, Kimberly Fahrenkrug berättade för personalen att ignorera honom för att han ‘krävde mat’. ‘Vid flera tillfällen uttryckte Kimberly ilska mot personal när de gav [pojken] mat’, läser det brottsliga klagomålet. Fahrenkrug insisterade också på att pojken skulle ‘swaddled in en lakan lindade runt hela kroppen för att sova så att han inte lätt kunde röra sina armar och / eller ben. ‘Sjukhuspersonalen sa att kvinnan skrek till pojken och var’ aggressiv mot honom ‘. Fahrenkrug gav också hjälm till personalen vid sjukhus. Hon sa till dem att pojken slog huvudet när han var upprörd. Dock observerade sjukhuspersonalen aldrig att pojken försökte skada sig medan han var på sjukhuset. Kimberly Fahrenkrug berättade också för personalen att pojken inte kunde titta på tv, använda elektronik eller njuta av någon ‘roliga aktiviteter’. Hon berättade för anställda att hon trodde att pojken använde manipulation för att få en ‘semester’ på sjukhuset. Kimberly Fahrenkrug berättade för läkare att han skulle vägra mat som de gav honom, men hon skulle hitta honom att smyga mat. Hon sa också att pojken ‘går ofta till skolan och ljuger om att inte matas hemma.’ Hon hävdade under våldsamma utbrott att pojken skulle ‘fylla i berättelser’ om hur familjen skadade honom. ANSÖKAN AV MISSBRUK I april intervjuades pojken av UW Child Protection Program. Han berättade för forskare att när han frågar efter mer mat, förnekar hans mamma honom för att hon är bekymrad över att han får ‘magevärk’. Pojken säger att ytterligare mat inte orsakar att hans mage är upprörd. Han berättade också för personal att mamman tillåter sina äldre syskon att ha ytterligare mat. Knox märkte också ett ‘betydande område av blåmärken i ansiktet.’ Under hans sjukhusvistelse i Madison fick han sex pund. ‘Det har inte skett någon dokumenterad medicinsk orsak för att [pojken] ska gå ner i vikt om den matas på lämpligt sätt. [pojken] under hans inträde visade bevis på refeeding syndrom som uppstår i undernärda individer ‘, läser det kriminella klagomålet.
gå ner i vikt styrketräning Brown County par anklagade för svältande adoptiv son