gå ner i vikt utan diet Bristol bosatt hoppas kunna starta Donate Life plattor

tränar men går inte ner i vikt Bristol bosatt hoppas kunna starta Donate Life plattor

Hem Om Oss Kontakta Oss Annonsera Prenumerera Inlämningsformulär Väder

Nyheter Kandidater Bristol Forestville Allmänna nyheter Plainville Plymouth Terryville Southington Herald

Sport Bristol Central Bristol Eastern St. Jag leder projektet för att få Donate Life specialintresse licensplattor producerat av Connecticut DMV. Projektet är på gång och jag försöker få ordet om tillgängligheten av dessa plattor. ‘

Sandy började trycka på dessa plattor eftersom hon är passionerad om orsaken och för att hjälpa till att öka medvetenheten om organdonationer. Hennes syster har varit en njurdonatör och har två gånger varit en hornhinnemottagare. Sandy började springa för att gå ner i vikt och hålla sig i form, planerar att donera en njure snart. Det finns så mycket mer att säga, och hon har startat en blogg som heter ‘running2togivelife’ för att dela historien om hennes resa.

Sandy tillade att för att få plattan att bli tillverkade måste det finnas 400 personer som köper dem.

‘Det är ett bra sätt att hedra din givare,’ tillade Sandy.

Don Piasecki på tobaksfälten

Don, en 1960 Bristol Eastern graduate, satte någonting ihop på sina erfarenheter som arbetar tobaksfälten i staten under slutet av 1950-talet. Här är vad han skrev:

‘Jag arbetade också tobaksfälten 1956, 1957, 1958 och några dagar 1959. Lönen var 75 cent i timmen 1956 och ökade sedan till $ 1,00 per timme med några mindre arbetsinsatser och en kvot som jag minns Om du inte träffade kvoten, släpptes du.

‘Våra tobaksfält på Huntington Farms sprutades flera gånger också med planet precis ovanför tobaksnätet. Men ingen lät oss städa upp och vi fortsatte arbeta. Det var ingen EPA som idag. Vi var oroliga för att förlora vårt styckearbete om vi slutade eller klagade. Sug upp det, muffin.

‘Vi tog salttabletter i värme och fuktighet. Vissa människor blev sjuka från värmen. Vattnet från vattenfyllorna hade svamplukt och hästar användes fortfarande när jag arbetade för olika uppgifter. Clem Roy,
gå ner i vikt utan diet Bristol bosatt hoppas kunna starta Donate Life plattor
engelsklärare, också var min handledare. Jag kommer ihåg honom som rättvist och hårt arbetande. Jag tappade mycket av att dra dessa korgar de tre somrarna. ‘

Det fanns andra saker som barnen hade att göra med och de var de gula nikotinfläckarna och svart tjära från bladen. Moms måste ha älskat det här när man gör tvätt.

(Obs! Bristol Historical Society kommer att ha ett program på tobaksindustrin i Connecticut på kvällen den 20 juli.) En trogen ledare som är pensionär i Plymouth Police Department lämnade ett meddelande på min telefon som uppgav att han brukade leverera mjölk för Freimuth Dairy. Han körde sin lastbil medan han stod upp. Han påminde också både Les Norton, Sr. och Les Norton, Jr. som arbetar för mejeriet.

Herr Perkins Milkman

George Dietrich mailade mig och informerade mig om att han bodde på 145 Kenney St., Forestville, tillbaka på 30-talet och 40-talet och påminde sin mjölkman, herr Perkins. Han arbetade inte för Elton s, men var en oberoende entreprenör. Någon annan minns någonting om honom?

Rewind 2002 (15 år sedan)

Bristol Auto Club höll sin veckovisa Cruise Night lördag på Bristol Centre Malls fastighet och enligt organisationens 12-årige president, Harvey Wilson, bildades det 1975 och har hjälpt till att samla in pengar till ett antal välgörenhetsorganisationer och organisationer.

Rewind 1960 (57 år sedan)

De ursprungliga planerna för downtown Bristol-ombyggnad var daterad den 15 december 1960. Två år senare började ett andra projekt att planera för förnyelse av norra sidan och tre år senare inleddes ett tredje projekt med avseende på industriparken i Middle Street område.
gå ner i vikt utan diet Bristol bosatt hoppas kunna starta Donate Life plattor