gått ner i vikt blogg Brandkår

hur ska man gå ner i vikt Brandkår

Brandkåren består av iight full-time brandmän, två chefer och en clerk / dispatcher. För att komplettera karriärpersonalen kommer 28 volontär brandmän att träna och arbeta tillsammans med betald personal för att tillhandahålla brandförebyggande, brandbekämpning, räddning, förebyggande av sjukhusvård och riskhantering. Om du vill vara en volontärbrandman ska du vara en volontär brandman. bli en del av en elitgrupp av professionella som hjälper till att rädda liv! Du kommer att få utbildning för att hjälpa dig att utveckla din teambyggnad och ledarskapsförmåga. Varifrån kan jag få och skicka mitt slutförda ansökan? En kopia av ansökningsformuläret för volontär brandbekämpning kan erhållas från Brandhallen (3 3215 Eby Street), eller: När den är färdig, kan den skickas till: City of TerraceFire Rescue3 3215 Eby StreetV8G 2X8If mailad, märka kuvertet med: ‘Konfidentiell ansökan’ i det nedre vänstra hörnet av kuvertet . Eller du kan släppa av det färdiga ansökningsformuläret vid brandstationen. Våra kontorstider är 0800 1200, 1300 1630 timmar, måndag till fredag. Jag har fyllt i min ansökan, vad händer nu? Alla ansökningar vidarebefordras till Volontärföreningen. En kommittémedlem från föreningen kommer normalt att ringa dig under de första 2 till 3 veckorna efter att du har tappat din ansökan, för att meddela att den har mottagits. Ansökan hålls sedan tills vår rekryteringsstation körs på våren, när du kommer att få ett nytt samtal för att se om du fortfarande är intresserad och fortfarande bor i området. Alla ansökningar sätts till en tjänsteman ‘Möte och granskat. Framgångsrika sökande meddelas per telefon och en intervju är inrättad.
gått ner i vikt blogg Brandkår