hur många kalorier är ett kg Brandon Health coach levande bevis på vikt

kalorier isbergssallad Brandon Health coach levande bevis på vikt

BRANDON Från hennes tillvägagångssätt till hennes nya kontorutrymme hjälper Pearl Chiarenza människor att gå ner i vikt lite annorlunda.

Hon kallar sig en hälso-tränare, inte en nutritionist, och efter att ha förlorat 57 pund år 2011 via ITG-dietplanen, är hon ett löpande reklamplank för dieten.

Hon öppnade Body Works Health Wellness i Lakeland och expanderade sedan till hennes inbyggda Brandon med några fristående platser innan de nyligen öppnade en ny plats inne i CoWork Landing Brandon, en delad arbetsyta som lanserades 2016.

Shannon Carlton äger CoWork Landing Brandon och sa att hennes verksamhet är en bra passform för företag som Body Works Health Wellness.

‘Det växer,’ sa Carlton. ‘Hon är det perfekta exemplet.’

Chiarenza tycker om att ha en mysig arbetsplats med lägre månadsuthyrning än typiska kontor och nätverksmöjligheter tillsammans med andra småföretag.

‘Shannon främjar dig och korsar marknader för dig och är aktiv på socialt möte och värdevenemang’, säger Chiarenza, som utövar sin kombinerade händelse den 13 januari, heter Skapa ditt livsvisionsstyrelsearbete och gratis tisdags nätverksmöten.

När hennes viktminskningsklienter besöker, diskuterar Chiarenza hur veckan gick,
hur många kalorier är ett kg Brandon Health coach levande bevis på vikt
vad som händer, tar mätningar och slutar med en väga med en högteknologisk skala som också spårar kroppsfett, vilken procentandel av din vikt är fet och hur mycket fett pounds du behöver förlora för att nå dina idealnivåer.

‘Jag såg ett behov i samhället att få någon coach dig positivt,’ sa Chiarenza. ‘Mitt mål är att inte få dig runt vad numret är på skalan, men för att du förstår hur du känner och om dina kläder passar bättre.’

Chiarenza sade att hon skräddarsy program för personer som arbetar med komplexa scheman, såsom brandmän, läkare och sjuksköterskor, liksom barn som har att göra med mobbning och misshandlade mammor.

Jarrod Wallach är en annan entreprenör som har funnit det fördelaktigt att hyra kontorslokaler på CoWork Landing Brandon. Han började iR Marketing tidigare i år för att skapa trycksaker, kläder, skyltar och reklamskydd.

Som ett hemifrån-fosterverk inser han snart att han inte har några små barn att blanda sig med viktiga affärssamtal. Han sa att han inte kunde ha ett fullständigt kontorsutrymme samtidigt som man öppnade ett nytt företag och att ha en liten arbetsyta är ett steg mot så småningom öppnar ett större kontor.
hur många kalorier är ett kg Brandon Health coach levande bevis på vikt