kan inte gå ner i vikt Brady appelupphängning i ‘Deflategate’

gå ner i vikt program Brady appelupphängning i ‘Deflategate’

FOXBOROUGH, Mass. Tom Brady överklagade sin fyra spelupphängning för sin roll i att använda deflaterade fotbollar under AFC-mästerskapet och spelareförbundet uppmanade kommissionär Roger Goodell att utse en neutral skiljeman för att höra ärendet. Östra tidsfristen. I liga s kollektivavtal föreskrivs att det kommer att beslutas av Goodell eller en person han utser.

‘Med tanke på NFL: s historia om inkonsekvens och godtyckliga beslut i disciplinärenden är det bara rättvist att en neutral skiljedomare hör denna överklagande,’ sade facket i ett pressmeddelande.

Facket specificerade inte detaljer i överklagandet vid utgivandet.

NFL tillkännagav quarterback s suspenderar på måndag, och böter också New England Patriots $ 1 miljoner och tar bort två utkastsplockar.

Bradys överklagande handlar bara om upphävandet och måste höras inom 10 dagar. Laget har inte sagt om det kommer att överklaga sina straff före en deadline den 21 maj. De förlorade utkastspelarna inkluderar en första runda utkast välj nästa år och en fjärde rundan år 2017.

League utnämnd undersökare Ted Wells fann att Brady var ‘minst i allmänhet medveten’ av planer av två lagmedarbetare att förbereda bollarna enligt hans önskan, under ligan mandat minst 12,5 pounds per kvadrattum.

I en 20 000 ordförklaring till ligan s fynd som publicerades torsdag, bestred en patriotsadvokat slutsatserna om vetenskapliga, logiska och juridiska frågor.

Lag advokat Daniel Goldberg sade ‘deflator’ smeknamnet som används av en ballong och citeras i disciplinen handlade om viktminskning, inte fotbollar.

De två anställda använde termen skämtsamt för att hänvisa till omklädningsrummet Jim McNally,
kan inte gå ner i vikt Brady appelupphängning i 'Deflategate'
som försökte gå ner i vikt, sa Goldberg.

Goldberg representerade laget och var närvarande under alla intervjuer av lagpersonal. Wells sa laget vägrade att göra McNally tillgängligt för en uppföljningsintervju; Goldberg sa att ligan borde ha ställt alla sina frågor för första gången.

Bland kraven i svaret var att Wells ignoreras en oskyldig vetenskaplig förklaring för förlusten av lufttrycket i fotbollarna som användes i AFC-mästerskapet mot Indianapolis Colts.

Återbekräftelsen inkluderar också påståenden om andra händelser av bolländring som inte behandlades lika hårt. Och det sägs ökad kommunikation mellan Brady och ballboysna efter att skandalen bröt var bara normala uttryck för oro, snarare än bevis på quarterbacks skuld.

I Bradys överklagande kommer ligan att gå emot en erfaren fiende i arbetsjurist Jeffrey Kessler, som har vunnit andra överklaganden mot ligan och hjälper quarterbacken.

Om upphävandet upprätthålls, skulle Brady sakna de första fyra matcherna under den ordinarie säsongen och vara berättigad att återvända mot Colts den 18 oktober.

ArticlesPolice gör arrestera; 12 år gammal säger hot som inte är avsedda att utföras UPPDATERAD: EPD säger hot mot Enid skolor ‘inte genomförbar’ UPPDATERAD: Ex borgmästare, bank VP Currier dömd i Enid s största någonsin bedrägeri schemeWoods County kvinna laddad med felony barn försummelseMan anklagad för spanking son , torkar smutsig blöja i pojkens ansikteMan laddas med andra graders rapNamn utsläppt i damm drunkning på FridayState s största lärarförbundet skisserar krav,
kan inte gå ner i vikt Brady appelupphängning i 'Deflategate'
hotar walkoutBill låter fängelset kantiner att sälja röker till inmatesUPDATED: Fire burns övergivna hus