kost och träning viktminskning Brev till redaktören

gå ner i vikt frukost Brev till redaktören

Terry Holcomb s LTE är en kort, två meningsblogg om sportdäck. Vi har sett djupare missiv, men få mer korta och enkla.

Eftersom LTE är så grunt ska jag skaffa en av Dargent7: s inlägg från igår eftermiddag. Whay (SIC) inte bara ta itu med innehållet, släpp den anal-retentive och ge upp det?

Den här personliga attacken kom när jag var på väg och kunde inte svara. Som jag har sagt tidigare gör mina LTE-inlagor sällan sänkningen på NCP. Kanske har Paul rätt, ingen i Nashville ger en skt om vad jag tycker.

Ta det bort Darge, det är allt ditt.

den 12/1/09 kl. 10:24

Darge, jag är ingen idiot och jag spelar inte en på det här kortet. Du är den som verkar som en stor rumpa titty cry baby om det hela. Det var gjort ett skämt och jag är ledsen om du inte har en god humor, eller att du kanske inte har mening tillräckligt för att förstå allt.

Jag ser att du har en viss humor, om du tror att jag är borta från att du får din LTE-s i det här papperet. Om jag ville ha en LTE, skulle jag skriva en. Du vet, det är galet men jag brukar hålla med dina bokstäver och jag håller ens med din bedömning av Abbey Road. Svårt att tro, jag vet. Efter Thanksgiving med inlagda är jag mentalt instabil. Jag bryr mig personligen om vad du lägger upp och läser var och en.

gdia är arrogant och smartare än jag, för att han säger det.

Du har en vana att korrigera mina engelska papper, som en Mother Superior. Det är ok.

Min GM / Saturn peice är i Tenneesean idag, oededad, så jag ska ha en ‘woodie’ fram till middag. Över och ut. ‘

D7 Jag är förvånad över att du har skyllt på ditt olämpliga och gala beteende på dina ‘inlaws’. Avsluta allt, vad var din ursäkt innan Thanksgiving? Skojar bara. Hoppas du hade en välsignad Thanksgiving och kommer att fortsätta att bli välsignad.

HEY, vad sägs om de o ‘bama gate crashers’, jag hoppas att de får en filmöverenskommelse. De är inte skyldiga till något brott, inga lås eller fönster bröts. Kandidaten till Prezzidente ‘sa Matt Lauer (före valet) att’ där är mycket sillieness i Vita huset om SÄKERHET ‘.

Jag hörde intervjun. Matt såg chockad. Obama och Michele har ingen rätt att vara arg de är inte allvarliga om säkerheten eller landets säkerhet. Om jag var premiärminister i Indien slog jag O ‘bama med en lagdräkt för’ dumma ‘.

Det hela var ett skämt. Vita husets säkerhet är ett skämt; gränssäkerhet är ett skämt; Flygplatssäkerhet är ett skämt; Nationell säkerhet är ett skämt. När kommer Jokester O ‘bama att växa upp och vara president?
kost och träning viktminskning Brev till redaktören