lchf gå ner i vikt snabbt Bruno Mars ‘kära reagerar på musikerens käftfall

gått ner i vikt blogg Bruno Mars ‘kära reagerar på musikerens käftfall

HONOLULUAt igår kväll s stjärgade händelse i New York City, Bruno Mars var kung. Den 32-årige tog hem utmärkelser från Grammys tre huvudkategorier. Hans pappa kunde inte ha varit prouder. ‘När natten gick på och om och om och han vann, blev jag så upphetsad som wow, han kunde bara sopa det här och när han gjorde det, var jag bara golvad, sade Peter Hernandez, Mars far. Hernandez skulle vara med sin son på utmärkelserna men missade flyget och fick se det hemifrån, fortsatte Mars med att smeka honom från showen. ‘Vi gick fram och tillbaka. Son, du är så välsignad, jag älskar dig och han är som att jag älskar dig för pappa, önskar att du var här ‘, sade Hernandez. Hernandez säger att han vann i går vinterns viskning tillbaka till Mars’ tidiga dagar på scenen i Waikiki. Att hålla folk i dessa showrooms genom åren skulle hjälpa till att antända megastarens kärlek till musik .Magic of Polynesia Magician John Hirokawa, påminner om Mars ‘finess på scenen i dessa dagar.’ Folk dansar på folket och hoppar dig p och ner, chanting och jubel, och går på scenen och går bara fanatiskt när han sjunger, ‘sade Hirokawa. Mars lämnade också sitt betyg på hans gymnasium Alma mater. Roosevelt alumnen gav skolan en autographed gitarr. Många minns fortfarande hans Aloha-anda. ‘Han var väldigt väldigt positiv och leende alltid så att personen du ser på TV, det är samma person som vi vet. Han skulle alltid försöka få folk involverade om den person som kanske har sett ensam han skulle ta med den personen och prata historier med den personen i klassen, säger Cary Kano, en lärare vid Roosevelt High School. Med många Grammy s Under sitt bälte säger Hernandez att Mars har drömmar om silverskärmen. ‘Han väntar bara på den rätta rollen och jag hoppas. Vi har pratat om det, olika roller jag hoppas att det kommer att bli sin egen historia, säger han. Genom allt håller han fortfarande fast vid sina örötter. ‘Hawaii kommer alltid att vara hemma för honom, hans systrar är här han ställde upp dem med vackra hem. Minnet av hans mamma, jag vet att hon ser ner och ler på sin son och jag vet att hon fortfarande är med honom och hans hjärta, säger Hernandez.
lchf gå ner i vikt snabbt Bruno Mars 'kära reagerar på musikerens käftfall