mat för att gå ner i vikt snabbt Brandmän Brave Cold for Ice Räddningsträning

allevo viktminskning Brandmän Brave Cold for Ice Räddningsträning

När offer drabbas av hypotermi och förlorar förmågan att gripa föremål under räddning, försöker brandmän åka över offeret till närmaste strandlinje. Besättningen måste ‘slå repet runt handen så att de inte måste greppa det och då kan vi dra ut dem’, säger Booker.

Om det misslyckas, måste de ha en annan plan på plats. ‘Vi går in i vattnet bakom dem och vi klämmer fast på dem med vårt säkerhetslina och vi har ett dragspel på strandlinjen och de drar räddaren och offeret ut’.

I händelse av att du någonsin befinner dig i en farlig situation, rekommenderar brandmänna dig att ‘få dina armbågar på den ishyllan, sparka på benen, när du har överkroppen på den hyllan, rulla. Den rullande kommer att fördela din vikt på isen och ta dig bort från hålet du föll in, säger Lam.

Brandmän varnar om att om du bestämmer dig för att göra fritidsaktiviteter på en sjö, är det bäst att ta en kompis och ha ett stort objekt till hands, till exempel en gren om en farlig händelse inträffar.
mat för att gå ner i vikt snabbt Brandmän Brave Cold for Ice Räddningsträning