mat viktminskning Broncos ‘Svart lägger vikt vid byte till ny position

gå ner 5 kg på 2 veckor Broncos ‘Svart lägger vikt vid byte till ny position

Wes Black ser ut som en ny man, så varför skulle han inte försöka en ny position? Black var en av nästan 80 spelare att delta i Kamloops Broncos vårläger på Hillside Stadium på lördag och söndag. Fotbolls-konferenssäsong, som är att Börja i augusti. Och när det gäller återvändande spelare kan Black ha vunnit huvudet i helgen. Black, som spelade defensiv tackling förra säsongen, planerar att vara fullback 2012. Och han gör det inte på en infall han förlorade 60 pund i offseasonen. ‘Jag fortsatte att berätta för dem att det var där jag spelade (i gymnasiet), det var min position’, sa Black, som väga in på 203 pund fredag. ‘De sa till mig att jag inte var i form, så det tvingade mig att gå ner i vikt. . . . Jag älskar det. ‘Black, en inbördeskrig från Prince George, tillbringade offseasonen som arbetade hos Fuel, en tilläggsbutik och hertiginna på Tranquille. Dessa jobb gjorde det möjligt för honom att fokusera på hans träning, att han kunde få sina kosttillskott ganska enkelt och hade också tid på dagen att träna. ‘Jag var på gymmet fem, sex dagar i veckan, jag gjorde det till mitt andra jobb,’ sa Black. ‘Det var ett dagjobb, gick till gymmet två gånger om dagen … Det var bara hårt arbete. Det tog mig åtta veckor att förlora de första 30.’ Black är inte den första personen som byter positioner under en fotbollskarriär, och han är inte ens den enda återkommande Broncos-spelaren som gör det. Adam Nesbitt byter också positioner, men han går inte så långt borta som Black. Nesbitt flyttar till säkerhet från mottagaren,
mat viktminskning Broncos 'Svart lägger vikt vid byte till ny position
där han har spenderat mycket av sin fotbollskarriär. Han hade en solid årstid i 2011 och tog 15 pass för 194 meter, men ville ha något annorlunda i detta, hans sista BCFC-säsong. ‘Brott var inte att klicka på förra året, säger 22-årige Armstrong-infödda. ‘Jag tänkte, eftersom det var mitt senaste år, kunde jag prova något nytt och sätta mig i en bättre position för att bli framgångsrik.’ De färdigheter som krävs för att spela säkerhet och mottagare är likartade, men Nesbitt börjar känna sig som säkerhet är det hårdare stället att behärska. ‘Du måste få ditt djup, du måste se allt,’ sa han. ‘Du är också den sista mannen tillbaka, och de är beroende av dig att spela. ‘Tekniken kommer verkligen att spela någon sa att skillnaden mellan att göra (en avlyssning) och ge upp en touchdown kan vara ett steg.’ Båda spelarna hade en rolig helg för att lära känna sina nya positioner, och Broncos huvudtränare Duncan Olthuis var också nöjd med det han såg. Han gick i helgen orolig över sin offensiv linje, som förlorade fem nyckelpersoner, men leende vid tiden söndagsmiddagens scrimmage insvept. ‘Vi kommer okej,’ sa Olthuis. ‘Vi hade nio (linemen) här, och alla ser bra ut. Vi har tre återvändande Kyle Krall, Jack Gilliland och Daniel Hodges och nya barn som Daylin Court från Raymond, Alta. Och Brett Gordon från Kelowna. . . När de lär sig lite mer, kommer de att bli stjärnor i den här ligan. ‘ Broncos är planerade att hålla ett huvudläger i juli, vars datum kommer att meddelas när laget bestämmer om det kommer att spela ett utställningsspel. Olthuis kommer att spendera de närmaste månaderna på telefonerna och försöker övertyga helgens talang att komma tillbaka på sommaren. ‘En bra sak om att ha detta läger så tidigt är att jag har två månader att bygga på det’,
mat viktminskning Broncos 'Svart lägger vikt vid byte till ny position
sa han .